Cumhuriyet'in kendisini Atatürkçü sanan yazarı Mine Kırıkkanat, "Dıgıdık, dıgıdık, uygarlık..." Başlıklı yazısında Başbuğ Atilla'ya hakaretler yağdırdı.

Ayrıca yazısını utanmadan Twitter hesabında paylaşırken Kırıkkanat şu skandal ifadeleri kullandı:

"Atilla, bir Hun mafyası imparatorluğudur. Bizdeki mafya babalarının birbirlerine düşmeyip bir “Milli Cürüm Federasyonu” çatısı altında birleştiğini düşünün, işte öyle bir şeydir Atilla’nın harami imparatorluğu.Atilla, bir Hun mafyası imparatorluğudur. Bizdeki mafya babalarının birbirlerine düşmeyip bir 'Milli Cürüm Federasyonu' çatısı altında birleştiğini düşünün, işte öyle bir şeydir Atilla’nın harami imparatorluğu."

"Bu satırların yazarına nefretle karışık bir tutku besleyen mürteci milliyetçilerin “koyacakları” tepkileri görür gibiyim. Tepki diye ayıp yerlere koymaya meraklı bu zevat, en terbiyeli olasılıkla “Vay, sen ulu hakan Atilla’ya nasıl çapulcu dersin!” der…

"KAYNIM BANA KAYDI"

Ağzı bozuk da olan Mine Kırıkkanat zamanında şu tepki çeken tweetleri atmıştı:

"Taze kaşarın programı yayından kaldırılmış:

@ElifYldz64 : Gündüzleri 'kaynım bana kaydı' akşamları, Fidan kalsın mı? Ne yapsa, olmuyor işte!”

AYYILDIZ HAREKETİ'NDEN KIRIKKANAT'A SERT TEPKİ!

Ayyıldız Hareketi'nin önemli isimlerinden Adana Milletvekili İsmail Koncuk'tan Mine Kırıkkanat'a tokat gibi cevap geldi.

Koncuk, şu ifadeleri kullandı:

"MS 400’lü yılları bugünün mantığı ile değerlendirmeye ne denir ki? Meseleniz Türk tarihini karalamak ise bile, bir de Atilla’nın çağdaşı devletleri inceleseydiniz. Cehalet, köşe yazmayla değişen bir durum değildir.

Şu sözü bir yerlere not edin,”Tarihten Türkler çıkarılırsa,ortada tarih diye birşey kalmaz.(Prof.Fritz Neumark)"

Editör: TE Bilişim