TV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı İle Tatlı Sert'te pes dedirten bir olay ele alındı.

Programa başvuran 18 yaşındaki Nehir, resmi nikahı olmadığı 24 yaşındaki dini nikahlı eşi Selahattin'in annesiyle kaçtığını öne sürdü.

Nehir, "24 yaşındaki sevgilim, 40 yaşındaki annemle kaçıp bana hakaretler etti. Kaçtıktan sonra bana attığı mesajlarda Biz birbirimizi sevdik, sen bana vermediğin ilgiyi annen verdi. Sen onun tırnağı bile olamazsın. Kaçmamızı annen istedi, biz mutluyuz. Allah mutluluğumuzu bozmasın' dedi." şeklinde şoke edici ifadeler kullandı.

150 metreden uçuruma düştü burnu bile kanamadı 150 metreden uçuruma düştü burnu bile kanamadı

Nehir, 1 yaşında bir bebeğe sahip olduğunu ve kaçan ikilinin kendisinin biriktirdiği 2 burma bileziği ve 11 bin TL'yi de aldıklarını belirtti.

Programda, kaçan ikilinin TikTok'ta birbirini öperken çekilen videosu da izlendi. Müge Anlı, "Yuh devenin nalı. Bana izlettiklerinde inanmadım Nehir olduğunu düşündüm. Filtrelerle kendisini öyle bir yapmış ki ben tanıyamadım. Bu nitelikli dolandırıcılık." dedi.

Selahattin ise canlı yayına bağlanarak, "Ben kaçmadım sadece ona yardımcı oldum. O TikTok'taki görüntüler normal Şirin hep böyle videolar çekiyordu zaten. Ben de sıcakkanlı biriyim. Ben onu Adana'ya götürüp bıraktım. O videolar çok önceden çekildi Nehir de biliyor onları." dedi.

Ancak Müge Anlı'nın "Başlatma sıcakkanlılığından. Sen bu kadınla kaçtın mı kardeşim? Bir şey yapıyorsan da delikanlı gibi arkasında dur." şeklindeki tepkisiyle gerçekler daha da netleşti.

Nehir'in annesi canlı yayına bağlandığında, "Sen kızının çocuğunun babasıyla mı kaçtın?" sorusuna Şirin, "Damadın yanında değilim ben. Kızım iftiracı. Benim de kadın haklarım var." şeklinde cevap verdi. Müge Anlı ise, "Ne hakkın var ya? Kadın haklarını sapıttırmayalım. Bunun kadın hakkıyla alakası yok. Kadının hakkı varsa senin dört yaşındaki çocuğunun hakkı ne, kızının hakkı ne? Bunlar kadın değil mi?" diyerek tepki gösterdi.

Nehir'in eşi Savaş da, "Kendi damadından çocuk yapacağın da mı yalan?" diye sorunca Nehir, "Annem bana kendisi söyledi, 'Şahin'den bir aylık hamileyim ben' dedi." açıklamasıyla şaşkınlık yarattı.

Editör: Habererk Com