Özel hayatını gözler önünde yaşamaktan daima uzak duran ünlü gazeteci Müge Anlı, Kanal 6’da çalıştığı dönemde kendisi gibi gazeteci olan Burhan Akdağ ile aşk yaşamaya başlamış. İşte, aşkla başlayan ve iki kez evlenip boşanmayla sonuçlanan çiftin ilişkisiyle ilgili tüm detaylar…

NASIL EVLENDİLER?

Yeniçağ Gazetesi'nin haberine göre, Müge Anlı Kanal 6’da çalıştığı sırada gönlünü aynı kanalda çalışan ve magazin müdürü olan Burhan Akdağ’a kaptırıyor. O sırada evli ve 2 çocuk babası olan Burhan Akdağ, duygularına engel olamayıp eşini ve çocuklarını terk ederek boşanıyor. 1999 yılında ise Müge Anlı ile evleniyor. 2002 yılında Lidya ismini verdikleri kızları dünyaya geliyor ve böylece çift aşklarını taçlandırıyor.

2 KEZ EVLENİP BOŞANDILAR!

Kariyerinde hızla yükselen Müge Anlı’nın aksine Burhan Akdağ hızlı bir düşüşe geçiyor. Yaşanan bu eşitsizlik evde huzursuzluğa sebep oluyor ve Müge Anlı bir tartışma esnasında boşanmak istediğini söyleyince Burhan Akdağ hemen dava açıyor. Böylece olaysız bir şekilde boşanıyorlar.

AYRI YAPAMADILAR!

Ancak ayrı kalamayan çift, eski evlilik tarihlerinde tekrar nikah masasına oturuyorlar. İkinci kez evlenen çift, çok geçmeden aynı tartışmaları yaşamaya başlıyor ve bu kez olaylı bir şekilde evliliklerini sonlandırıyorlar. Şiddet gördüğünü ileri süren Müge Anlı, kızları Lidya’nın velayetini alıyor ve yine birtakım iddialara göre babası Burhan Akdağ’a kızını uzun süre göstermiyor. Hatta Burhan Akdağ bunun üzerine yaşadıklarını ele aldığı bir kitap yazıyor.

KIZLARI LİDYA MÜGE AKDAĞ HAKKINDA NEREDEYSE HİÇBİR ŞEY BİLİNMİYOR

Çiftin medyadan uzak tuttukları kızları hakkında bilinenler çok az. 2002 yılında doğan Lidya, annesine yazdığı duygusal bir mektupla gündeme gelmişti. Ayrıca annesini mutlu etmek amacıyla Tema Vakfı’na 100 adet fidan bağışlayan kızı için Müge Anlı, “Böyle bir çocuk yetiştirdiğim için Rabbi'me şükrediyorum.” şeklinde konuşmuştu. Lidya Hanım hakkında başka da bilinen bir şey yok!

Editör: Yadigar Hanım