Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Ankara'da gazetecilerle bir araya geldi ve gündeme ilişkin açıklamalar yaptı.

İnce, “Altılı Masa’ya teklifim 26’lı masa kurun seçmen listesini araştıralım. Sandıklara sahip çıkalım. Bu konuda işbirliği yapalım” ifadelerini kullandı.

İnce’nin konuyla ilgili açıklaması şu şekilde:

“ADAYINIZIN KİM OLACAĞIYLA İLGİLENMİYORUZ”

“Üflesen yıkılacak bir iktidar var. Muhalefet umut olamıyor. Çözülmüş bir sorunu tekrar gündeme getirecek bir muhalefet var. Milletin tenceresi kaynamıyor, herkes geçim sıkıntısı içerisinde. Bu kötü gidişin ortasında Memleket Partisi olarak bir seçenek sunuyoruz ve Altılı Masa’ya da bir kez daha sesleniyorum: Sizin Cumhurbaşkanı adayınızın kim olacağıyla ilgilenmiyoruz. Kimi istiyorsanız onu yapın ama seçimden önce açıklayın, seçim sonrasına bırakmayın.”

“SEÇMEN LİSTESİNİ ARAŞTIRALIM”

“51 gün yetmiyor. Bunu yapan olarak söylüyorum. 13 vilayete gidemedim. Biz üyelerimizle adayımızı seçeceğiz. Altılı değil 26'lı masa kurun seçmen listelerini tarayalım. 62 milyon seçmeni inceleyelim, bu konuda masa kuralım. 200 bin sandığı nasıl sağlayacağımızı 26'lı masa kuralım, sandıkları kontrol altına alalım. YSK'dan daha iyi örgütlenmişler de şu da bu da hiç inanmıyorum buna. 2018'de de bunu dediler birçok sandığa gözlemci koymamışlar. Altılı Masa'ya teklifim 26'lı masa kurun seçmen listesini araştıralım. Sandıklara sahip çıkalım. Bu konuda işbirliği yapalım.”
 

Editör: Ali Özyiğit