AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Eyüpsultan’da Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Kurum’u karşılayan isim İstanbul Ülkü Ocakları İl Başkanı Alparslan Doğan oldu.

“BU ŞEHRİ İHMAL EDENLERİN İSTANBUL’U BİLE İSTEYE DURDURANLARIN DÖNEMİ SONA ERECEK”

Tolga Akalın İYİ Parti kurultayına saatler kala kritik video yayınladı! "Yarın Erdoğan Türkiye'sinin son günü" Tolga Akalın İYİ Parti kurultayına saatler kala kritik video yayınladı! "Yarın Erdoğan Türkiye'sinin son günü"

Kurum, “AKP ve MHP teşkilatlarımızla birlikte tüm ekibimizle yollarda, sokaklarda olmaya, milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz. İstanbul sevdası ve şuuruyla İstanbul’un tüm ilçelerini, 964 mahallesini adımlamaya devam edeceğiz. Milletimize duygularımızı, hedeflerimizi, hayallerimizi, projelerimizi anlatacağız. Milletimiz bizden beklediği işareti, her yerde veriyor bize. Bu coşkuyu, bu sevgiyi, bu motivasyonu her yerde hissediyoruz. Allah’ın izniyle, milletimizin destekleriyle, dualarıyla bu işaret doğrultusunda 31 Mart gecesi Cumhur İttifakı’mızla birlikte İstanbul’da yaşanan duraklama, fetret dönemine son vereceğiz ve yeniden yükseliş, yeniden diriliş dönemine hep birlikte başlayacağız. Bu şehri ihmal edenlerin, insanımızı çaresiz bırakanların, İstanbul’u bile isteye durduranların dönemi 31 Mart akşamı hep birlikte sona erecek” ifadelerine yer verdi.

“İSTANBUL’U BİRLİKTE KAZANACAĞIZ”

Kurum, “Bugüne kadar ülkemizin ulaşmak istediği tüm hedefleri beraber gerçekleştirdik, beraber yüklendik. Şimdi İstanbul seçimlerinde de zaferi hep birlikte elde edeceğiz. İstanbul’u birlikte kazanacağız. Birlikte çalışacağız. Birlikte hizmet edeceğiz ve tüm milletimizi bu anlamda kucaklayacağız. Bugün bana gösterdiğiniz misafirperverlik için, beni burada kendi evimde gibi ağırladığınız için, ilginiz, alakanız, motivasyonunuz için sizlere ve Ülkü Ocakları’nda yetişmiş her bir kardeşime teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA