MHP'nin Kızılcahamam programı belli oldu MHP'nin Kızılcahamam programı belli oldu

Tesadüf mü..?
1980/1988 yıllarında İran ırak savaşı ile başlayan bir hamleydi aslında dünya devletleri bu kompozisyonu okuyamadı yada okumadı. 
Akabinde kuzey ırakta kurulan kukla kürt (barzan yahudileri) yapılanması ile büyük bir gedik açılmıştır. 
Daha sonrasında bölge ülkelerinde yeniden siyasi oluşumlar iktidar değişimleri ve bölgede insan demografik yapısını değiştiren eylemler..
(Türkmen kayıtlarını basra bölgesine taşımak ülkemize göç haraketi) 
Yerli milli siyasi duruşların bir şekilde itibarsız kılma itibarını kaybetmeyenleri ortadan kaldırmak dahil halkımıza grip diye vebayı normalize hale getirme operasyonları büyük oranda başarı elde edilmiştir..
İçimize sokulmuş cemaatler etkin halde ve ülkeyi yönetir hale gelmişlerdi Ergenekon balyoz derken yerli unsurlar bir bir yönetimden uzaklaştırılmış ülke yönetimi onlar için kullanışlı hale gelmişti 28 şubat  hendek olayları gezi kalkışması ve 15 temmuz ile yapılar 
Sınırlarımızın mayından arındırılması ile korumasız hale getirilmesi...! 
Tesadüfmüydü.?
Görüyoruz"ki Suriye'de çıkarılan iç savaş ile pazılın parçaları birlestiriliyor ülkemize dört koldan mülteciler geliyor ülke ekonomisi zora sokuluyor ve arz'ı mevut boşaltılıyor ülkemiz kaotik ortama hazır hale getiriliyor ve elimizi kolumuzu bir kaç yerden bağlıyorlardı.
Ardından ülkemizin 11 ilini kapsayacak bir deprem ile sarsılmış yurdum insanı büyük sorunlarla uğraşırken bu defa can derdi ile sıkıntılar dahada büyümüştü iller ilçeler boşaltılıyor hayatta kalma mücadelesi hadd safhaya ulaştırılmıştır. 
Şimdi daha iyi anlıyoruzki kafirin arz'ı mevudu insansızlaştırmak kalan unsurlarında güçsüz hale getirilmesi diye okumak yanlışmı olur.?
Haftalardır süren Gazze katliamına dünyanın en büyükleri en güçlü halleriyle katliamın yanında ve arz'ı mevud hamlesine hazır şekilde dünya sahnesine çıkmışlardır evet biz yine eli kolu bağlı izliyor kınıyor protesto ediyor boykottan ileri gidemiyoruz çünkü güçlü bir hamle güçlü yapı ile yapılır maalesef sütümüze su karıştı elimizdeki güçlü unsurlarının milliliği tartışılır hale gelmiştir..
Teröristlere selam duranmı dersin..
Binlerce yıllık tecrübe sahibi askeri unsurlarımızın cemaatlerin işgaline uğramasımı dersin.. 
Makam sahiplerinin liyakati ayak bağı gormesimi dersin...
Haksızlık hukuksuzluk rüşvet talan yalan adamcılıkmı dersin..
Velhasıl-ı heryerimiz kangren olmuş amansız bir hastalık tüm bünyeyi sarmış ve en acısı bu hastayı amaliyata alacak cerrahın olmaması güven duygularını yitirmiş olmamız..

Nasıl olacaksa.... kalın sağlıcakla 
 
Mustafa KALYONCU

Editör: Habererk Com