“Baş koymuşum Türkiye’min yoluna” şarkısı ile bilinen Sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremde aile yakınlarındana kayıplar olduğunu söyledi.

Acısını sosyal medyadan paylaşan Yıldızdoğan deprem enkazından “Baldızım, iki oğlu ve küçücük torununun cansız bedenlerini çıkardık” dedi.

Yıldızdoğan paylaşımında, “Gaziantep Nurdağı’nda bu evden baldızım, iki oğlu ve küçücük torununun cansız bedenlerini çıkardık. Yüzlerce yakınım, tanıdığım vefat etti. Moloz yığınlarına boş boş bakan gözlerdeki acı ve çaresizlik tarif edilemez.” ifadelerine yer verdi.

Yıldızdoğan paylaşımının devamında şunları söyledi:

“Hala enkaz altında binlerce can var. Enkaz altında kalanlar için kurtarma ekiplerimiz cansiperhane gece gündüz çalışıyorlar.

Devletimiz bütün kurumlarıyla bölgede. Askerlerimize, polislerimize, bütün kurtarma ekiplerine, bütün belediyelerimize, sivil toplum örgütlerimize, yabancı ülke kurtarma ekiplerine sonsuz teşekkür ediyorum.

Keşkeler tabii ki çok. Ancak önceliğimiz keşkelerle vakit kaybetmeden bu yaraların nasıl sarılacağını düşünmek olmalı. Tek derdimiz milletimiz, tek derdimiz bu yaraları saracak güçlü devletimiz olmalıdır. Devlet, kurumlarıyla devlettir.”

Editör: Yadigar Hanım