Yılmaz Özdil, öve öve bitiremediği Sinan Oğan için bugün yaptığı açıklamadan sonra Twitter'dan yeni bir paylaşım yaptı.

Ne  demişti: “ Sinan Oğan dediğin insanın, Moskova Devlet Uluslararası İlişkiler Üniversitesi’nden doktarası var, ileri düzeyde rusçası ve ingilizcesi var, Marmara Üniversitesi’nde Türkiyat Araştırma Enstitüsü’nde çalışmış, Azerbaycan Devlet Üniversitesi’nde  öğretim üyesi ve dekan yardımcısı olarak çalışmış. Tika’da Azerbeycan temsilciliği, Avrasya Stratejik Araştırma Merkezi, Rusya Ukrayna Araştırma Merkezi başkanlığı yapmış, Türk Sam’ı kurmuş. Bakın Türkiye’nin geldiği liyakat durumuna açıklamasından sonra övgülerle dolu bir de tweet atıyor.
Sosyal medya tweet hesabından ülke için Sinan Oğan’ın ne kadar önemli ve değerli bir kişi olduğunu  vurguluyor.
Yancı anketçisi yok, yandaş gazetecisi yok, fetocusu yok, bölücüsü yok, çantacısı yok, nitelik-nicelik arasına sıkışan Türkiye’de değerlerin anlaşılması zaman alır, bundan sonraki seçimin ilk anketini şimdiden yayınlayayım, bugünün olmasa bile, yarının kazananı olacağı kesin…
 İkinci tur için kilit isim olarak görülülen Sinan Oğan,bugün akşam saatlerinde gazetecilerin karşısına geçip, hem seçim sürecinde hem de öncesinde AKP ve Cumhur İttifakı'na yönelik sert eleştirilerini bir kenara bırakarak, Erdoğan'a destek açıklaması yaptı. 
Bunun üzerine Yılmaz Özdil'in yeni tweeti:

Ekran görüntüsü 2023-05-22 233109

Editör: Habererk Com