MHP’nin Pazar günü yapılan kurultayında Devlet Bahçeli; Yeni Yüzyılın Kurtarıcı Lideri olarak seni görmek istiyoruz dedi Tayyip Erdoğan’a. Ülkücü Hareketin Lideri, Türk Dünyasının Lideri zannettiğimiz Devlet Bahçeli kendisinde bu sıfatları görmemiş olacak ki bir kurtarıcı lidere biat ediyor. Hadi Devlet Bahçeli bu sözü etti de salonda bulunan binlerce ülkücü ayakta neyi alkışladı acaba. Söylenen yüksek tondan söylendiği için anlamadan alkışladılarsa mesele yok. Ama neyi alkışladıklarını bilerek alkışladılarsa vay olsun ülkücü harekete.

Koskoca bir tarihle, mağduriyetle, kan ve göz yaşıyla kurulmuş bir hareketi siyasi İslamcı bir lidere biat ettirmenin vebali nasıl verilir hiç düşündünüz mü İşin siyasi felaket kısmına hiç bakmıyorum bile. Ben ülkücülük kısmıyla ilgiliyim. Ülkücülük MHP de olur inancımı temelden sarsan bu söylem artık bu söze olan inancımı kaybettirdi. Demek ki siyasi İslamcı bir liderin kurtarıcılığında da ülkücülük yapılabilirmiş. En yetkili ağız söyledi bunu. İttifakı anlarım, iş birliğini anlarım ama bunu anlamam anlayamam. Ülkücü genlerim buna müsait değil. Peki bir adım sonrası ne olacak bu işin. Onun için bu yazının başlığı Öksüz ve Yetim Ülkücülük. Siz ülkücü olduğunu iddia edenler siz nasıl bu sözü sindirebildiniz. Ayakta hunharca alkışlayarak neyi onayladığınızın farkında mısınız? Veya neleri elinizin tersiyle iteleyerek patlattınız o avuçlarınızı. Vah ki vah.

Aynı günün akşamı hareketin önemli bir ismi bir iftar yemeğine davet etti. Gitmeden önce de iftarı sen mi veriyorsun diye sordum “evet bekliyorum” dedi. İftar davetiyesinde de HATIRALARIN HATRINA yazıyordu. Ben ülkücülerin bir arada olacağı bir iftara gittiğimi zannederek salona girdim. Evet doğruydu salonda yüzlerce ülkücü vardı. Ama davet CHP’nin Belediye Başkan Adayları için verilen bir davetti. Oradakiler de MHP yönetimine muhalif olan ülkücülerdi. Ama CHP’ye eklemlenmiş hale evrilmişlerdi. Tabi kendilerince vicdan azaplarını dindirecek bahanelerde bulmuşlardı. Vesselam iftarı terk ettim.

Aynı gün içerisinde bu yaşadığım yoğun hayal kırıklığı koskoca bir tarihin nasıl hoyratça harcandığı gerçeği ülkücü hareketin artık öksüz ve yetim olduğu inancına dönüştü zihnimde.

İYİ Partiyi ve Zafer Partisini hiç saymıyorum bile. Artık gök kubbe falan lafları sadece lafı güzafa dönüştü. Gök kubbe Pazar günü başımıza yıkıldı. Artık ülkücü kalabilmenin yollarına bakma zamanı. Bu fani dünyada ülkücü olarak yaşayıp son nefesimize kadar ülkücü kalabilirsek hikâyenin sonu bizim için mutlu bitecek. Kim kendisine kurtarıcı lider bulursa bulsun, kim kendisine CHP li bir Belediye başkanını rehber ederse etsin, ülkücüye düşen ülkücü kalabilmektir.

Artık ülkücülük hem yetim hem de öksüz. Erzurumlunun dediği gibi...

ÖRT ÜSTÜMÜ ÖLEM...