Ümit Özdağ kendisine mikrofon uzatılan bir sokak röportajında sosyal medya yasasıyla ilgili daha önce dikkat çekilmemiş bir noktaya dikkat çekti. "Artık bu faşizmin kurumsallaşmasıdır" dedi.

Söz konusu videoyu sosyal medya hesabından yayınlayan Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Türk: "Partili olmak gerekmez, ülkesini seven herkes, 50 yılda bir  şans eseri gelen bu önderi desteklemeli ve herkese yaymalı, duyurmalı. İyi ki varsın Zafer Partisi iyi ki varsın Ümit Özdağ" dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı ÜmiT Özdağ'ın açıklamalarının tamamı şöyle:

"Artık bu faşizm kurumsallaşmasıdır. Asılsız iddia yayanların 1 ila 3 sene arasında hapse atılması bunu örgütlü oalrak yapıyorlarsa bu cezanın 2 katının verilmesi. Türkiye'de en büyük asılsız iddiayı AKP yapıyor, asılsız e büyük yalanları TÜİK söylüyor. Asılsız en büyük yalanları göç idaresi söylüyro. Şİmdi biz vatandaş olarak TÜİK yanlış söylüyor kardeşim enflasyon TÜİK'in söylediği gibi değil onun üç katı dediğinde dicek ki gel sen asılsız iddia seni içeri atıyorum. Bunu üç kişi yaptığında bunu örgütlü yapıyorsunuz iki kat hapse çarptırıldık. Senin söylediğin doğru mu? Doğru değil. Türkiye'de güya 3 milyon 700 bin Suriyeli varmış, yalan. Türkiye'de 7 milyondan fazla Suriyeli var. Hadi sayalım. Nasreddin hocaya demişler dünyanın merkezi neresi? Eşşeğimin arka ayağının bastığı yer demiş. Hadi sayalım Suriyelileri. Ama sana saydırmicak. Sarayın hoşuna gitmeyen her şeyi söyleyenleri hapsetme yasasıdır bu. Onun için sosyal medya yasasıyla mücadele etmemiz lazım. Ama size şunu tavsiye ederim. Haziran 2023'e kadar öfkenizi içinizde saklayın. Sandıkta hem Suriyeyelilerin hem Afganların hem de diğerlerinin, Erdoğan'da dahil gitmeleri için Zafer Partisi'ne oy verin. "

Editör: Habererk Habererk