Geçtiğimiz günlerde usta müzisyen Özkan Uğur’un bir kez daha lenf kanseri hastalığından dolayı yoğun bakıma alındığı bilgisini paylaşmıştık. Yoğun bakıma alınan usta müzisyenden sevindirici haber geldi. Özkan Uğur’un son durumu ile ilgili bilgilendirmeyi müzisyen Emre Irmak yaptı. Uğur’un oğlu Alişan Uğurlu ile irtibatta olan müzisyen son durumunun iyiye gittiğini sosyal medya hesabındaki paylaşımı ile belirtti; "Doktorun dediğine göre durum iyiye gidiyormuş"

Irmak paylaşımına şu şekilde devam etti; "Aslandır, yetenek ötesidir, kalbinin iyiliği, insanlığı bir de nasıl komiktir... Oğlu Alişan'la konuştum şu an vücudu dinleniyormuş ve doktorun dediğine göre durum iyiye gidiyormuş. Hadi Özkan abi zımba gibi kalkıcan ayağa eminim. O kadar çok sevenin ve hayranın var ki dualarımızla kalkıcan ayağa muhteşem insan."

Özkan Uğur un ailesi; eşi Aysun Uğur ve oğlu Alişan Uğur sevenlerinden dua istiyor:

"Özkan Uğur’umuzun tedavisi devam etmekte olup, 29 Mayıs’tan bu yana yoğun bakımdadır. Dün itibariyle hastalığıyla ilgili çok güzel haberler almaya başladık. Doktorlarının büyük gayreti ve Allah’ın izniyle tedavilerin yan etkilerinden kaynaklanan sorunlarının da yakında çözüleceğine ve yoğun bakımdan çıkacağına inancımız tamdır. Hakkında çıkan kaynağı belirsiz olumsuz haberlere itibar etmemenizi rica ediyoruz. Yakında iyi haberlerini de bizzat vereceğiz inşallah. Ailesi olarak gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ediyoruz. Dualarınızı esirgemeyin."

Editör: Zuhal Ömür Tarakçı