İnsan papilloma virüsü, aldığı can sayısı bakımından hastalıklar arasında dünya lideridir. Vücutta papillomlara neden olan parazitlerdir! Kelimenin tam anlamıyla vücudu içten dışa doğru zehirlerler. Ani ölüm vakalarının %94'ünde cesetlerin otopsisinden sonra patologlar bağırsaklarda ve iç organlarda kurtçuklar bulurlar!

Somut olarak ifade etmek gerekirse hastalık parazitleri "doğal" ölümlerin yaklaşık %77-78'inden sorumludur. Somut rakamlarla bu geçtiğimiz yıl yaklaşık 1,5 milyon ölüm anlamına geliyor, 2022siz ise neredeyse asemptomatik geçirilen bir hastalık yüzünden beyninizi yoruyor ve inanılmaz önlemler alıyorsunuz, üstelik bu virüs bugün ortaya çıkmadı ve ortadan kalkması da mümkün değil.

Covid-19 vakalarının %99,87'sinin HPV ve parazit istilası nedeniyle bağışıklığı zayıflamış kişiler olmasıdır! Eğer bu hastalıklara sahip olmasalardı Corona'yı asemptomatik geçirirlerdi. Ve yine kimse bunlardan bahsetmiyor, çünkü hemen şu soru ortaya çıkacaktır: Bu kadar çok sayıda hastanın nedeni nedir?

Covidlerin %97'sinin parazitlerle enfekte olduğu ortaya çıktı! Ben ve meslektaşlarım ameliyat sırasında sürekli bununla karşılaşıyoruz! Kalp hastalarının büyük çoğunluğunda parazit var! Bu konuda tonlarca araştırma ve kanıt var! Ama herkes sessiz kalıyor çünkü bu konuşulması gereken bir şey değil! Ya da kuvvetle muhtemel kârlı değil.

Safiye Şevval: "Yaşar Bey bu tür açıklamalar yapmaktan korkmuyorsanız cesur bir adamsınız! Parazitlerin ölüm sebebi olabileceğini hiç düşünmemiştim!"

Dismorfofobi nedir: Dismorfofobisi olan kişilerde görülen belirtiler... Dismorfofobi nedir: Dismorfofobisi olan kişilerde görülen belirtiler...

Yaşar Eroğlu: "Artık o kadar yaşlandım ki hiçbir şeyden korkmuyorum. Artık daha fazla sessiz kalamam. Boştan boşa hastaları, onlara belirli bir tedavi sunmadan gönderemezsiniz. Ben bir doktorum, Hipokrat Yemini ettim ve ona uyuyorum.

Söylediklerimin sorumluluğunu her zaman üstlenirim. Pandemi geçecek, aşısı bulunacak, dünya bundan önceki tüm salgınlar gibi bundan da kurtulacak. Ancak açgözlülük ve zalimlik virüsü korkarım ki sonsuza kadar bizimle kalacak. Bu virüs için henüz bir aşı yok.

Safiye Şevval: "Tam olarak neden bahsediyorsunuz?"

Yaşar Eroğlu: "Tıbbımızın hiç tedavi etmediği hastalıklar olduğu gerçeği hakkında. Parazit enfeksiyonu sorunuyla ciddi olarak ilgilenen var mı? Kuşkusuz ülkemizdeki insanlar pek de sorumluluk sahibi değiller. Gerçekten, dedikleri gibi, ancak "ateşleri çıktığında" doktora gidiyorlar. Karın ağrısına, kabızlığa, ishale, şişkinliğe dikkat eden var mı? Ama kalp hızlı atmaya başladığında o zaman insanlar korkuyor ve muayeneye gidiyor. Ama çoğu zaman çok geçtir.

Milyonlarca parazit kolonisi tüm vücuda yayılır ve kalbe, böbreklere, karaciğere ve hatta beyne sızar!

Doktorlar hastalıkların nedenini değil sonuçlarını tedavi etmeyi tercih eder. Ülkemizde yozlaşma çok yaygın. Özellikle benim bölgemde dolandırıcılık çok yaygın. Bu, Türkiye'nın her yerinde doktorlara rüşvet veren preparat şirketlerinin ve onların tıbbi temsilcilerinin suçu. Şimdi ise insanları Covid-19 ile korkuturken ilaç şirketleri için bu çok yaygın. Her semptom için ayrı ayrı testler, dezenfektanlar, preparatlar satabilirler. Sonra da ölümlerden salgını sorumlu tutarlar. Tüm bunları görüyorum ve iğreniyorum.

Hasta bir hap alıyor, durumu düzeliyor gibi görünüyor. Ancak parazitler son derece dirençlidir! Yumurtaları son derece güçlü bir kabuğa sahiptir. İlacın etkisi durur durmaz tekrar çoğalırlar, larvaları vücudu içten içe kemirir, kan akışıyla kalbe ve kan damarlarına nüfuz eder. Kalp kası zayıflar, hızla bozulur. Aynı zamanda eczane preparatları çok toksiktir, sadece parazitler üzerinde değil, aynı zamanda karaciğeriniz üzerinde de zararlı bir etkiye sahiptirler!

Paraziti olan birçok kişi bir hap almanın yeterli olduğunu ve sorunun çözüldüğünü düşünür. Ama öyle değil! Bir hap onlarla başa çıkamaz, bu imkansız! Eğer sürekli agresif kimyasal haplar içerseniz bunlar vücudu parazitlerden daha hızlı tahrip edecektir. Bu bir kısır döngüdür. Ama eczaneler için bunları satmak kârlı, çünkü antiparazitik ilaçlar pahalı. İnsanlar ne kadar çok bu ilaçları satın alırlarsa eczaneler ve eczacılık sektörü için o kadar iyi olur."

"Ne yapmalı? Yozlaşmış sistemimizle mücadele etmeli, etkili preparatların tedarikini engellememeli, etkili preparatların fiyatını yükseltmemeli, sonuçta bunları yurt dışına satmamalı!

İnsanlar tembel olmamalı ve parazitlerin vücudunuzu yok etmesini beklemek yerine enfeksiyonun ilk belirtilerinde harekete geçmelidir. Vücudumuz çok akıllı bir sistemdir. Her zaman ipuçları verir. Ancak ne yazık ki insanlar vücutlarını dinlemek istemiyor, vücudun yardıma ihtiyacı olduğunu söyleyen sinyalleri kaçırıyor. İnsanlar, tüm vücut parazitlerle dolup taşmaya başladığında doktorlara başvuruyor. Hastalarıma her zaman şunu söylerim: Ne kadar erken harekete geçerlerse başarılı bir arınma şansı o kadar artar.

Editör: Habererk Haber Merkezi