“Parti genel başkanlarının düşünce derinliği ve siyaset ufkunu görmek istiyorsanız kontenjan adaylarına bakınız” diyen Aksoy “Genel Başkanların siyaset karnesi en net orada görülür” ifadesini kulllandı.

MHP DİNAZORLARLA YOLA DEVAM EDİYOR

“AK Parti kendini sürekli yeniliyor ve o yüzden hep kazanıyor” yorumunda bulunan Aksoy “MHP 25 yıl  önceki siyaset dinazorları ile yola devam ediyor. Onların emekliliği mezarda olacak sanırım” dedi.

Alper Aksoy’un yazısının devamı şöyle:

 “İyi Parti Genel Başkanı Akşener kontenjan adaylarını ahbap-çavuş ilişkisine göre seçmeye devam ediyor. Bu yüzden Lütfullah Kayalar ve Kürşat Zorlu'nun dışında bütün kontenjan adayları seçim bölgelerinde oy kaybettirdi.

İyi Parti'nin oy kaybettiren kontenjan çavuşlarını bir kantara çıkartın Ak Parti'nin kontenjan adayı Mahinur Özdemir Göktaş'ı tek başına çıkartın, Mahinur hepsine on basar.

Mahinur'un babası Hasan Özdemir benim kuşağım. 70'li yıllarda Belçika Ülkücü Türk Federasyonu başkanlığı yaptı, Emirdağlı hemşehrim olduğu için ta o yıllardan tanışırız. Belçika Parlamentosunda Ermeni Soykırımı Yasası'nı önlemek için yiğitçe mücadele vererek "babasının kızı" olduğunu gösterdi.

Parti fetişisti olmadığım için bunları yazmak durumundayım. Bu paylaşımı "parti marabaları" için değil "bağımsız düşünen beyinler" için yazdım.”

Editör: Habererk Haber Merkezi