Meclis'te gerçekleştirilen kanun teklifi görüşmelerinde AKP'li ve İYİ Partili vekiller arasında büyük bir tartışma yaşandı. İYİ Partili Milletvekili Lütfü Türkkan tartışmalar esnasında AKP'li Cahit Özkan'a yüklenerek 'Bizi mi döveceksiniz' demesi hadiselerin ne boyutlara kadar geldiğinin göstergesi oldu.

Meclis'te AKP ve İYİ Parti arasında doğalgaz fiyatları yüzünden arbede yaşandı .Kanun teklifi görüşmeleri sırasında yaşanan şiddetli tartışma sözlü diyaloğa dönünce olanlar oldu. Tartışmalar esnasında İYİ Parti vekili Lütfü Türkkan sözleri güne damgasını vurdu. İYİ Parti'de Fahrettin Yokuş hükümeti zamlar üzerinden eleştirmesine AKP'li vekil Cahit Özkan sert bir tepki gösterdi.

Bizimi Döveceksiniz?

Yokuş, doğalgaz içi kartı olduğunu ancak daha sonradan fiyatların farklı olarak yansıtıldığını savunarak böylesine soygun bir düzene sessiz kalamayacaklarını ve bu kişilerin halen vatandaşın yüzüne nasıl baktıklarını sorgulayan ifadeler kullandı. Yokuş'un daha sonrasında okuduğu şiir de AKP'lilerden büyük bir tepki gelince ortalık karıştı.

AKP'li Özkan ise bunun hesabını vereceksiniz diyerek Yokuş'a tepkisini dile getirirken Türkkan'da kimsenin kendilerinden hesap soramayacağını ve 'Bizimi döveceksiniz' diyerek sert tepki göstermesi akabinde büyük tartışmalar yaşandı.

Editör: TE Bilişim