Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın abisine ait Sabah Gazetesi yazarlarından Haşmet Babaoğlu AKP kongresine isim vermeden tepki gösterdi.

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın abisi Serhat Albayrak'ın başında bulunduğu Sabah gazetesi yazarı Haşmet Babaoğlu A Haber’e çıkan Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü’nün sözlerini eleştirdi.

Korona virüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü’nün “Rehavete kapıldık! 5 binlere düşen vakalar 8 binlere yükseldi” ifadelerine tepki gösteren Babaoğlu, “Ne rehaveti yahu, ne rehaveti????? Bi açsanıza, nerede rehavet gösterilmiş? Bıktık! Konuşmayın artık...” diye yazdı.

AKP'ye yakın bir diğer isim olan Fatih Tezcan da Babaoğlu’nun yaptığı paylaşımı alıntılayarak, “Açık havada maske mecburî ama kongreler serbest!? Kafeler lokantalar ‘Virüsün yayılabildiği yerler’ diye kapatıldı ama minibüsler, otobüsler, metrolar metrobüsler ağzına kadar dolu! Milletimiz devlete saygılıdır ama durdur yere bu milleti hükümet karşıtı yapmaya da gerek yoktur!” ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşımlar:

Editör: TE Bilişim