CHP ve İYİ Parti’nin meclis üyelerinin destekleriyle 2,5 yıldır İzmit Belediyesi Muhtar Hizmet Masası Koordinatörü görevini sürdürdüğünü açıklayan Süleyman Şen, zehir zemberek açıklama ile görevinden istifa etti.

İŞTE SÜLEYMAN ŞEN'İN AÇIKLAMASI

Değerli kamuoyu, kıymetli İzmitliler;

20 yıl İzmit Hacıhasan Mahallesi Muhtarlığı, 23 yıl Kocaeli Muhtarlar Derneği Başkanlığı görevlerimi yerine getirdikten sonra parti örgütümün tercihi ve İzmit halkının teveccühleri ile 31 Mart 2019 tarihinden bu yana İzmit Belediyesi Meclis Üyeliği görevimi yapmaktayım.

Gerek muhtarlar camiasına daha iyi hizmet verebilmek gerekse de belediyemizin bu konularda elini rahatlatmak amacıyla Millet İttifakı grubu arasında yapılan seçim sonucunda Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti meclis üyelerinin destekleriyle 2,5 yıldır İzmit Belediyesi Muhtar Hizmet Masası Koordinatörlüğü görevini sürdürmekteyim. Bu görevi üstlenmemde bana destek olan belediye meclis üyesi arkadaşlarıma ve parti örgütüme tekrar teşekkür ediyorum.

Bu kentte idari ve siyasi açıdan görev yaptığım tüm dönemlerde her zaman kendi doğrularımdan ve hassas bir takım çizgilerimden asla taviz vermedim, bundan böyle de vermeyeceğimi belirtmek istiyorum. Bugüne kadar doğrunun nasıl yanında durduysam, yanlışın da yanlış olduğunu söylemekten asla vazgeçmedim. Parti örgütümün kabullenmediği bir bürokrat atamasına dün nasıl karşı çıktıysam yarın da beni bu göreve getiren parti örgütümün doğruları noktasında tavır alacağımı tekrar ifade ediyorum.

Son dönemde meydana gelen, benim bugüne kadar ki yaşantıma uygun olmayan ve bunun yanında parti disiplini ile asla bağdaşmayacak hadiselere yol açan birtakım gelişmelerin ve bazı bürokratların tutumlarına karşı idarenin sessiz kalması ve herhangi bir yaptırımda bulunmaması benim için asla kabul edilebilir bir durum değildir.

CHP Kocaeli İl Başkanım ve CHP İzmit İlçe Başkanımla yaptığım görüşmeler neticesinde yukarıda belirttiğim nedenler ve bunların çözümü için atılması gereken adımların atılmayacağına olan inancımla, beni bu göreve layık gören değerli meclis üyesi arkadaşlarımdan özür dileyerek İzmit Belediyesi Muhtar Hizmet Masası Koordinatörlüğü görevimden ayrıldığımı ifade etmek istiyorum.

Partimin vermiş olduğu meclis üyeliği ve ona bağlı komisyon görevlerime partim ve örgütümün bilgisi dahilinde devam edeceğim.

Görevden ayrılma kararımın geçerli tüm nedenlerini önümüzdeki günlerde yapacağım basın toplantısında belgeleri ile birlikte kamuoyu ile paylaşacağım.

Saygılarımla,

Süleyman ŞEN CHP İzmit Belediye Meclis Üyesi

Editör: TE Bilişim