Elazığ'da deprem bölgesine giden ve çalışmaları yerinde izleyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, vatandaşların dertlerini dinledi. İmamoğlu'nun önüne duran bir vatandaş isyanını dile getirerek bu müteahhitlerin bir an önce tutuklanmasını istedi.

İBB Başkanı İmamoğlu bugün Elazığ'a deprem bölgesine gitti. 24 vatandaşımızın hayatını kaybettiği deprem sonrasında Elazığ'a hareket eden İmamoğlu, vatandaşlar ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi. İşte ne olduysa tam bu esnada gerçekleşti.

Gereken Yapılacak

Deprem bölgesinde bizzat incelemeler yapan İmamoğlu'nu yolunu bir vatandaş kesti. Oldukça dertli olan bu vatandaş ağlayan gözlerle sitemini anlattı. İmamoğlu'na hitap eden vatandaş bir an önce yıkılan binalar ile ilgili olarak müteahhitlerlerin gözaltına alınmasını ve tutuklanmasını istedi. Evlerin yetersiz kolonlardan enkaz yığınına döndüğünü söyleyen vatandaş bir an önce gereğinin yapılmasını rica etti. Bu insanlara acıma duygusunun ortadan kalktığını söyleyen vatandaş adeta isyan bayrağını çekti.

Ekrem İmamoğlu ise yaşananlar sonrasında vatandaşı sakinleştirmeye çalışırken ellerinden ne geliyorsa yapacaklarını dile getirdi. Bundan sonra daha tedbirli olacaklarının sözünü veren İmamoğlu, bu hatalara asla izin vermeyeceklerini ve Elazığ halkı ile acılarını paylaştıklarını sözlerine eklemeden geçemedi.

Editör: TE Bilişim