AKP İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Burhan Kuzu'nun sosyal medya üzerinden Gülen ile ilgili mesajları herkesin dikkatini çekti. 15 Temmuz hain darbe girişiminin başrolünde yer alan Gülen ile hiçbir konuda teması bulunmadığını söyleyen Kuzu herkesi kendisine karşı güldürdü.

Son zamanlarda uyuşturucu baronlarından Zintaşti'nin tahliyesi adına yargıya baskı yapmak suçundan hakkında soruşturma başlatılan Prof. Dr. Burhan Kuzu sosyal medya üzerinden Gülen açıklamasında bulundu. Geçmişte yapmış olduğu paylaşımlarla her defasında FETÖ lideri Gülen'i öven Kuzu, 17-25 Aralık sonrasında değil öncesinde de hiçbir şekilde Gülen'i samimi bulmadığını belirterek onların samimiyetsiz bulan ender siyasetçilerden biri olduğunu söylemesi komiklik olarak görüldü.

Burhan Kuzu'ya Tepki

Gülen tarafından düzenlenen Abant Platformu'nun müdavimi olduğunu itiraf eden ve FETÖ firarisi Harun Tokak ile arkadaşlığını da kabul eden Kuzu, Gülen'i hiçbir zaman samimi bulmadığını söyleyen ender siyasetçilerden biri olduğunu ifade edince bu yalanlar karşısında vatandaşlardan tepki gördü.

Kuzu ayrıca 15 Temmuz hain darbesi başarılısı olsaydı Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte öldürülecekler arasında yer alan 5 isimden biri olacağını da belirtti. 

Burhan Kuzu

Editör: TE Bilişim