Özdağ, ''Atatürk çizgisinde Türk milliyetçisi bir parti kuruyoruz. Ankara'da parti binamızı tuttuk. Kısa süre sonra İsmail Koncuk ve Ali Çolak ile Türkiye'yi gezeceğiz" ifadelerini kullandı.

HaberTürk ekranlarında yayımlanan Kübra Par ile Açık ve Net'e konuk olan Ümit Özdağ, "Atatürk çizgisinde Türk milliyetçisi bir parti kuruyoruz. Ankara'da parti binamızı tuttuk. Kısa süre sonra İsmail Koncuk ve Ali Çolak ile Türkiye'yi gezeceğiz" dedi.

''ATATÜRK'ÜN BİZE GÖSTERDİĞİ HEDEFLERDEN''

Özdağ, Türk milliyetçiliği ile ilgili, "Atatürk çizgisinde bir Türk milliyetçiliğinden bahsediyorum. Atatürk'ün bize gösterdiği hedeflerden bir tanesi de Türk dünyası" ifadelerine yer verdi.

Özdağ şöyle konuştu "Tabii sadece Ankara'da yürümüyor çalışmalar. İstanbul'da da çalışmalarımız yürüyor. Ankara-İstanbul arasında sürekli seyahat halindeyim. Ayrıca arkadaşlarımız Anadolu'da gezilere başladılar.  İllerde ziyaretler gerçekleştiriyorlar ve bu ziyaretlerde Anadolu teşkilatlarının örgütlenmesi çalışmaları yapılıyor. Belirli bir süre sonra Ankara'dan Sayın İsmail Koncuk, Sayın Seyit Yücel,  Ali Çolak gibi birçok arkadaşımızla birlikte de Türkiye'ye dolaşmaya başlayacağız.”

Editör: TE Bilişim