İYİ Parti, 10-11 Temmuz tarihleri arasında "1. İYİLEŞTİRİLMİŞ SAĞLIK PROGRAMI ÇALIŞTAYI” adlı programın düzenleneceğini açıkladı.

İYİ Parti'den yapılan açıklama şu şekilde: 

Kuruluşunda yayınladığımız İYİ Parti Sağlık Programı’nda belirtildiği üzere “Önce İnsan Sağlığı” ilkesi her zaman ilk hedefimiz olmuştur.

Tüm vatandaşlarımızın; sosyal devlet anlayışı içinde, anayasamızın tanıdığı haklar doğrultusunda, evrensel hukukun gerekliliklerine uygun, kaliteli sağlık hakkına kesintisiz ulaşmanın sağlanabilmesi için  “İYİleştirilmiş Sağlık Programı”  ve eylem planımızı hazırlamış bulunmaktayız. 

Bu bağlamda İYİ Parti Toplumsal Politikalar Başkanlığına bağlı Sağlık Politikaları Başkanı ve GİK üyesi Prof. DR. Murat Karaman ve bağlı Komisyonlarımız tarafından aylarca süren çok merkezli bir araştırma, çalışma sonucunda ortaya çıkan tespit ve önerilerimizi, branşında uzman bilim adamları, sağlık meslek örgütleri ve sağlık dernek mensuplarının değerli katkıları ve geniş katılımla “2021 Sağlıkçılar Yılı”nı daha anlamlı kılma amacıyla çevrimiçi gerçekleştirilecek .

“ 1. İYİLEŞTİRİLMİŞ SAĞLIK PROGRAMI ÇALIŞTAYI” 

programımızda paylaşıyoruz. Online Çalıştayımız 10 - 11 Temmuz tarihlerinde 10:00-18:00 saatleri arasında düzenlenecektir.

Editör: TE Bilişim