Karabük Net Haber'in haberine göre; İyi Parti Karabük İl Başkanı Erol Serin'in istifa edeceği, Safranbolu İlçe Başkanı Bilal Aslan'ın ise görevden alınacağı konuşuluyor.

İl Başkanı Erol Serin ile Safranbolu İlçe Başkanı Bilal Aslan’ın görevlerinden alınacağı söylemleri parti içindeki kulislerde adeta ayyuka çıktı.

Yarın Karabük’e gelecek olan bölge koordinatörü Ayhan Bölükbaşı’nın, İyi Parti Karabük İl ve Safranbolu İlçe arasında uzun süredir devam eden çatışmaya son vermeye çalıştığı konuşuluyor.

İyi Parti Safranbolu İlçe Başkanı Bilal Aslan’ı, kendi yönetiminin tamamına yakının istemediğine dair imzalı dilekçe verdiği, uzun süredir parti yönetim toplantısı yapamadığı, il teşkilatının da Aslan’ın alınması için Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’a ısrarcı olduğu öne sürülüyor.

Bölge koordinatörü Bölükbaşı’nın, Bilal Aslan’a tüm bu karşı çıkmalara rağmen sahip çıktığı, hatta Aslan’ı Karabük il Başkanı yapmaya çalıştığı da konuşulan iddialar arasında alıyor.

Erol Serin’in ise il başkanlığı görevinin tehlikeye girdiği, birkaç haftaya kadar milletvekili adayı olacak il başkanlarının istifa etmesi yönünde parti genel merkezinin alması beklenilen karardan dolayı önümüzdeki günlerde Serin’in il başkanlığı görevinden ayrılacağı söylemleri de parti kulislerinde konuşuluyor.

GENEL MERKEZ KARABÜK SORUNLARINDAN SIKILDI

Safranbolu İlçe Başkanı Bilal Aslan ile İl Başkanı Erol Serin’in arasındaki uzun süredir devam eden çatışmadan Genel Merkez yönetiminin ve Koray Aydın’ın sıkıldığı ifade edilirken, Bölge Koordinatörü Ayhan Bölükbaşı’nın ise Karabük’te yaşanan huzursuzlukları çözme yerine daha da körüklediği ve taraflı davrandığından parti içindeki dengeleri alt üst ettiği yorumları yapılıyor.

Parti içinde şimdi tüm gözler Safranbolu İlçe Başkanı Bilal Aslan'ın görevden alınıp alınmayacağı ve İl Başkanı Erol Serin'in de istifa edip etmeyeceğine çevrildi.

İl Başkanı Erol Serin’in önümüzdeki günlerde milletvekili aday adayı olabilmek için istifa etmesi durumunda ise İl Başkanlığına Şenol Şirin’in geçmesi bekleniliyor.

Editör: TE Bilişim