Mete Sönmez / Habererk / Muğla

CHP’nin Fethiye’deki önemli isimlerinden Keramettin Yılmaz’ın Ak Parti’ye geçeceği öğrenildi.

2009 yılında Fethiye’nin Ölüdeniz Beldesi’nden CHP’den Belediye Başkanı olan Keramettin Yılmaz, 2014’de Büyükşehir yasası ile birlikte Beldeler kapanınca CHP’den Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı olmuştu. %28,5 oy oranı alan Keramettin Yılmaz’a karşı, Demokrat Parti’den seçime giren Behçet Saatcı %33,1 oy oranı ile seçimi kazanmıştı.

Keramettin Yılmaz, Mart Ayı’nda yapılacak yerel seçimler için de yine CHP’de Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı olmuştu. Ancak Yılmaz’ın CHP’deki aday adaylığından çekilerek, Ak Parti’ye geçeceği öğrenildi.

Keramettin Yılmaz, 08 Ocak Salı günü DSİ Sosyal tesislerinde düzenlenecek törenle Ak Parti’ye katılacağı öğrenildi. 

SOSYAL MEDYA’DAN TEPKİ
Keramettin Yılmaz’ın Ak Parti’ye geçecek olması CHP’li seçmeni ise kızdırdı. 

İşte o yorumlardan bazıları;
Fahrican Gültekin, “yakandaki ATATÜRK rozetini çıkarıver.bizde peşinden koşacaktık behcet bsk bile akepeye gecmiyerek davasina ihanet etmedi” 

Tc Aycan Bozkurt ise, “Sayın Başkan gerçek olmamasını dilediğim bir haber var. Sonuna Kadar CHP”

TC Şeniz Ölecek Yavuz Böyle bir kaypaklık hiç yakışmadı size. Verdiğim oylara lanet olsun. Koyunuz biz yaaaa.yeni davanızda da dip yaparsınız inşallah. Hatta iyi olmuş ya. Sizin için oy toplarken aldığımız tepkiler zaten negatifti. Batarken yılana sarılma durumu resmen. Yaramayın oraya da emi.

Nejat Oral Basında AKP 'ye katılacağınız yazıyor. Biz de yöneticiliğimizden olduk. Sendika değiştir müdür yapalım dediler Devrin adamı değil her DEVİRDE ADAMLIK dedik sürüldük. AKP gibi zihniyetlere pes etmedik. Politikacılar koltuk derdinde. Suz de o kervana katılıyorsanız PROSTESTO ediyorum. Halkın iradesi politikacılarda yok ne yazık. Umarım doğru değildir.

Keramettin Yılmaz

Editör: TE Bilişim