CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz gecesi ile ilgili olarak Erdoğan'a yeni sorular yöneltti. Darbe gecesinin HTS kayıtlarının açıklanmasını isteyen Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın FETÖ için olimpiyatlarda para bastırdığını bile söyledi.

Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında yeniden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yüklendi. 15 Temmuz gecesinde hiçbir zaman nerede olduğunu saklamadığını belirten Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın darbe gecesindeki HTS kayıtlarını açıklamaktan çekindiğini ve üst düzey devlet yetkililerinin kimlerle görüştüğünü sakladığını ifade etti.

HTS Kayıtları Açıklansın

FETÖ'nün siyasi ayağının Erdoğan olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, bu unsurları devletin kılcal damarlarına yerleştiren esas hainlerdir. Eğer bu konuda yetki bende olsaydı siyasi ayak ben olurdum diyen Kılıçdaroğlu, o dönemde hükümetin başında Erdoğan'ın bulunduğunu ve Resmi Gazete'de yayımlanan atamalarda da Cumhurbaşkanı'nın imzasının yer aldığını hatırlattı.

Kendisine 1 dolarlık bir soru soran Erdoğan'a yanıt veren Kılıçdaroğlu, onun para doymaz biri olduğunu söyleyerek Merkez Bankası'ndan Türkçe Olimpiyatları adına özel para bastıran kişinin Cumhurbaşkanı olduğunu söyledi. ABD'de de gökdelen yapanlar ve para doymayanlara öfke kusan Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın bir an önce HTS kayıtlarını açıklamasını istedi.

Editör: TE Bilişim