2018 ytılından beri ilçe başkanlığı görevini yürüten Aksu, sosyal meday hesabından Yönetim kurulu ile birlikte istifa ettiğini duyurdu.

MHP Aksu İlçe Başkanı Ahmet Bulut şu ifadeleri kullandı "Değerli hemşehrilerim, Aziz Dava Arkadaşlarım ;Mensubiyetinden Onur ,Gurur ve Şeref duyduğum Liderim Sayın Devlet Bahçeli beyin takdirleriyle yürütmekte olduğum Antalya Aksu İlçe Başkanlığı görevimden Yönetim Kurulu Üyelerimle beraber bugün saat 16:30 itibariyle ayrıldık.

Aziz Dava Arkadaşlarımın bilmesini isterim ki makamlar geçicidir, asıl olan abdestinden şüphe duymadan görev yapabilmektir , çok şükür almış olduğum görevimi Allah görsün , Millet bilsin düşüncesi ile yapmanın keyf ve hazzıdır.

Ülkücülüğüm ve Türk Milliyetçiliğim doğumla başlar ,musalla taşında sona erer ve Türk İslam Davasına hizmet kararlılığım ise bir ömür sürecektir. Şahsıma güvenerek bu kutlu görevi Aksu İlçe Başkanlığını bana layık görüp,beni onurlandıran emanet eden.

Bilge Liderim Sayın Genel Başkanım Devlet BAHÇELİ Bey’e sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunarım son nefesime kadar Liderimin ve Teşkilatımın emrinde olduğumu herkesin bilmesini isterim. Görevim boyunca birlikte yol yürüdüğüm her br Dava Arkadaşlarıma sonsuz teşekkür eder

Bizlere desteklerini esirgemeyen Genel Başkan Yardımcılarıma ,Milletvekilimize , İl Başkanlarıma ve yöneticilerime, İl Ocak Başkanlarıma ,İlçe Yöneticilerime, Aziz Dava Arkadaşlarıma ve değerli hemşehrilerime sonsuz şükran ve teşekkürlerimi sunarım."

Editör: TE Bilişim