MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, "Hain terör örgütü Pkk’nın yer aldığı kamplar yok edilmeli, Türk milletinin intikamı alınmalıdır" ifadelerini kullandı.

Bülbül'ün konuşmasından satır başları şu şekilde:

"Milli Savunma Bakanı Sayın Hulusi Akar ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya vermiş oldukları bilgiler ve kararlılıkları konusunda teşekkür ediyorum. Son operasyonda 53 terörist etkisiz hale getirildi. 3 şehidimiz var. Harekat kapsamında gerçekleştirilen mağara operasyonunda 13 değerli vatan evladı kurtarılacakları sırada terör örgütü tarafından kahpece katledilmiştir. Harekat sırasında yaralanan gazilerimize de acil şifalara dilemek istiyorum Türkiye sınırına 40 km mesafede olan Gara bölgesi Pkk’nın güvendiği bir bölgedir.

Teröristler kuzeyden saldırı beklerken güneyden şok bir operasyon gerçekleştirilmiştir. Çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirilmiştir. Terör örgütünün kaçacak delik aradığı ve çoğunun aralarındaki telsiz konuşmalarını bile cevaplayamadıkları ve moral olarak çöktükleri görülmüştür. Bu harekat Kandil ve Sincar gibi bölgelere harekat yapılabileceğinin de kanıtıdır. Hain terör örgütü PKK’nın yer aldığı kamplar yok edilmeli, Türk milletinin intikamı alınmalıdır. Türkiye coğrafyanın derinliklerine inerek terör örgütünün yuvalandığı yerleri yok etmek durumundadır. Devletimize bu konuda desteklerimizi belirtmek istiyoruz. Sahte hesaplarla Pkk Fetö yönlendirmesiyle harekat eden hesaplarda terör propagandası yapıldığını ve muhalifim diyerek masumane niyetlerle de olsa bu tuzağa düşenleri görmekteyiz.

Gerekli tedbirlerin alınmasını bir defa daha dile getirmek istiyoruz. Terör örgütleri ile mücadelede birlikte hareket ederek köklerini kazıyacağız."

Editör: TE Bilişim