CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Muharrem İnce'nin istifası ve CHP'ye yönelik eleştirisi hakkında 'CHP asırlık bir çınardır. O partinin gerçek evladı olduğunu iddia edenlerin CHP'yi cumhur ittifakı ağzıyla suçlayarak ayrılanları doğru bulmuyoruz. ' ifadelerini kullandı...

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak MYK gündemi ile ilgili basın toplantısı gerçekleştirdi.

“CHP 1919'DA, 1923'TE NEREDEYSE BUGÜN DE ORADADIR”

Bugün gerçekleştirdiği basın toplantısı ile partisiyle yollarını ayırdığını söyleyen ve partisine eleştiriler yönelten CHP Yalova eski Milletvekili Muharrem İnce'nin açıklamalarına ilişkin değerlendirmede bulunan CHP'li Öztrak, şu ifadeleri kullandı:

"Cumhuriyet Halk Partisi asırlık bir çınardır. Bu partinin gerçek evladı olduğunu iddia edenlerin Cumhuriyet Halk Partisi'ni Cumhur İttifakı ağzıyla suçlayarak partiden ayrılmalarını doğru bulmuyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi Kurtuluş Savaşı meydanlarında kurtulmuştur. Cumhuriyet Halk Partisi 1919'da neredeyse, 1923'te neredeyse bugün de oradadır. Bu açıklamayı yapan sayın İnce'nin Cumhurbaşkanı adayı olduğu 2018'de neredeyse Cumhuriyet Halk Partisi, 2020'de de aynı yerdedir. Nokta."

Editör: TE Bilişim