Rasim Ozan Kütahyalı bugün yaptığı paylaşımda MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’la da görüştüğünü iddia etti.

Rasim Ozan Kütahyalı paylaşımında “Darbeci zihniyete karşı Cumhur İttifakı’nın dimdik durması şarttır. Sayın Devlet Bahçeli ile pazar günkü konuşmamızdan sonra dün de MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ile verimli bir telefon görüşmesi yaptık. Ayrıntılar bugünkü köşe yazımdadır.” dedi.

SAFFET SANCAKLI’YA ULAŞILAMIYOR

Yeniçağ’dan Fatih Ergin’in Özel haberine göre Rasim Ozan Kütahyalı ile kavgalı olan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın istifa noktasına geldiği öğrenilmişti. Sancaklı'nın Pazar gününden beri telefonlarını kapattığı ve partiden kimseyle görüşmediği öne sürüldü.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Rasim Ozan Kütahyalı'yı arayarak kendisini "ekranlarda görmeyi özlediğini" söylemesiyle MHP'de oluşan çatlak büyüyor.

Devlet Bahçeli'nin Rasim Ozan Kütahyalı'yı telefonla arayıp tebrik etmesinden sonra gözler, Boşnaklara yönelik söylediği ağır sözleri nedeniyle kavgalı olduğu MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'ya çevrilmiş ve Sancaklı'nın yakın çevresine, "Böyle bir durumu kabul edemem" diyerek istifa seçeneğini değerlendirdiği öğrenilmişti.

TELEFONLARINI KAPATTI: İSTİFA ET BASKISI

Edinilen son bilgilere göre, Sancaklı'nın Rasim Ozan Kütahyalı'nın paylaşımı ile ilgili MHP Genel Merkezi'nden bir yalanlama gelmemesi sonrası telefonlarını kapattığı öğrenildi. Sancaklı'nın Twitter hesabında Pazar gününden bu tarafa herhangi bir paylaşımda bulunmaması da dikkat çekerken, bazı yakınlarının da istifa etmesi yönünde baskı yaptığı iddia edildi.

Editör: TE Bilişim