Ali Baykan yazısında, “Suat Başaran Bahçeli sonrası MHP’nin potansiyel genel başkan adayıdır! Atilla Kaya da onun teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı…” İfadelerini kullandı.

İşte o yazı:

MHP’yi yakından izleyenler zaten bunları bilirler ;

Başaran’ın “Olağanüstü Kongre” sürecindeki Genel Başkan Adaylığı’nı da, onun bundan 1,5 yıl önce zaten ihraç edilmiş olduğunu da..

Bunları bilenler onun isminin son operasyona eklenmesinin de olaya daha sansasyonel bir boyut kazandırmak için olduğunu farketmişlerdir elbet.

Ve.. Zekası vasatın üstünde olan herkes bu sansasyonelleştirme çabasının aslında “kendi topuğuna sıkmak” olduğunu, ahmakça olduğunu da farkeder..

BU ZULÜMLERDEN BİZAR OLANLARA ADRES GÖSTERMİŞ OLDULAR..

“Bizim zulümlerimize itirazınız varsa etrafında toplacağınız adres bu isimlerdir” diye okunur bu..

Hayra vesile olacaktır inşallah !

Da..

Bu zulümler yeni bir şey değil, haber yapmadıkları için kimselerin bilmediği, en azından kalabalıkların bilmediği çok haksız dayanaksız ihraçlar olmuştur, ihtimaldir ki bundan sonra da olacaktır. Bu vasfı ile ihraçlar aslında sıradandır bu yönetimin yaptıkları içinde.

Hatırlayın “Olağanüstü Kongre” sürecinde yapılanları..

Hatırlayın, kongrede Koray Aydın’ı destekledikleri için KANUNSUZ VE HUKUKSUZ BİR ŞEKİLDE, “DELEGELERİ İLE BİRLİKTE” feshettikleri il teşkilatlarını..

İlleri feshedersin, yaptığın haksız olur, ahlaksız olur, vicdansız olur ama yetkin vardır, kanunsuz hukuksuz değildir. AMA DELEGELER ?!..

Onlar bir sonraki Genel Kongre sürecine kadar KANUNLARIN KORUMASI ALTINDA İDİLER..

Tek Adam rejiminin korku iklimi kanunların üzerinde uygulamalar ile bu zoraki işgali ayakta tutmaktadır. Ama tünelin ucunda ışık göründü, Tek Adam Rejimi sonlanmak üzere, Cumhuriyet’e ve Demokrasi’ye erişeceğiz ve bu zalimlerin borusu ötmez olacak !

Ali Baykan

Editör: TE Bilişim