Adem Metan’ın Youtube kanalına konuk olan Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Ümit Özdağ ile Adem Metan’ın Youtube Kanalındaki ‘’ Peki Sonra’’ programındaki satır başlıkları şu şekilde:

ERDOĞAN’A KALSA İSLAM BİRLİĞİ KURMAK İSTERDİ

Erdoğan’a kalsa İslam birliği kurmak isterdi ama türk devletleri teşkilatları kuruldu, tarihin tekerleği böyle dönüyor onu siyasiler ancak belirli bir ölçüde etkileyebiliyorlar 21. Yüzyılda Türk dünyası 20. Yüzyılda olduğundan çok daha iyi bir yerdedir ve ben bunu takdir ediyorum ve bu asır biterken inşallah daha da iyi olacak.

ÜLKEMİZ EKONOMİSİ ÇOK AĞIR BİR TEHDİTLE KARŞI KARŞIYA

Ülkemiz çok ağır bir tehdit süreciyle karşı karşıya ve eğer başarılı olamazsak çocuklarımıza ve torunlarımıza babalarımızdan miras aldığımız Türkiye’yi bırakamayacağız endişesini yaşıyoruz. Son 20 sene içerisinde AK Parti iktidarında devlet krizi yaşanıyor yaşanmaya devam ediyor, devleti önce casus terör örgütüne ortak ettiler ne istediniz de vermedik diyerek bütün devlet kurumlarını Silahlı Kuvvetleri, Dışişlerini, Yargıyı, Eğitimi Fetö’te teslim ettiler, sonra bu bir darbeyle sonuçlandı. Bunun yarattığı ağır tahribatı kaldırmak varken sistemi felç eden tek adam rejimini kurdular, bugün 2002’de devletini seçmenle oy almış olan Erdoğan’ın gelmiş olduğu nokta LTD şirket noktasıdır. Devleti limited şirketine çevirdiler, devletler kalıcıdır kişiler gidicidir Türk Devleti ebedidir tarihin en eski devletlerinden birisidir Çin Devletleriyle birlikte. Erdoğan yarın olmayacak bugün bu krizi aşmamız gerekiyor. 2021’de yaşıyoruz çok büyük bir gerginlik var millet iki ittifak arasında cephelere bölünmüş birde çok büyük kararsız bir kitle var ittifaka da uzak duruyor şimdi biz bu ayrıştırıcı politikaya bir son vermek istiyoruz. Ekonomik kriz var bakıyorsunuz millete daha az yiyin doğalgazı az açın, 3 domates yerine 2 domates yiyin diyen iktidar itibardan tasarruf olmaz diye harcamalara devam ediyor.

HALK BALKAN FELAKETİNİ YAŞIYOR SARAY LALE DEVRİNİ YAŞIYOR

Türk milletinden kopmuş bir iktidar var. Uzun yıllardan beri böyle bir ekonomik kriz yaşanmamıştı. 2001 ekonomik krizinden kat be kat ağır bir krizden geçiyoruz ve yapısallaşma eğilimi gösteren daha derinlere inen bir kriz bu.20 seneden bu yana gelirimiz kadar değil kredimiz kadar yaşadık. Hak etmediğimiz lüks borçla finanse edildi şimdi ödeme zamanı geldi. İktidar hala aynı sistemle yola devam edebileceğini sanıyor Türkiye şu an yere hızla düşen bir insana benziyor yere ne hızla düşeceğimiz önemli. Zafer partisi olarak biz bu düşüşü en az hasara çevirmeye çalışacağız, ülkeyi bu durumdan nasıl çıkaracağını bilen bir kadromuz var, bir çözüm önerisiyle geliyoruz.

ZAFER PARTİSİ ÇÖZÜM ÖNERİLERİ

Türkiye 4 ağır kriz yaşıyor, biri sığınmacı krizi. 8 milyon insan yaşıyor Türkiye’de İstanbul’da ise 3 milyon yani 11 milyon sığınmacı krizi var , yüzme bilen bir insanın bacaklarına onar kilogram demir bağlarsan yüzemez bacaklarında 11 milyon olan insan ekonomisi sağ çıkamaz. Türkiye bu durumda.

BEN IRKÇI DEĞİLİM

Bizim millet olarak siyasal kültürümüz ırkçılığa uygun değil, biz ırkçı bir yaklaşımla yaklaşmıyoruz, komşunuzun evini su bassa misafir edersiniz ama zamanı gelince evine gider sizin evinizi terk eder, ama komşunuz evine dönmüyor sizin tapunuza ortak olmak istiyor ne yaparsınız? Kulağından tutar atarsınız. Batı ülkeler mültecilik hakkı verdikleri sığınmacıları geri yolluyorlar Suriye’ye. Önce kendi çocuğu, komşumun çocuğunu ve Türk vatandaşını düşünüyorum. Türk askerinin Suriye’de ölmemesini düşünüyoruz biz Zafer Partisi olarak. Türkiye’nin iç ve dış borcu 590 milyar dolar , 90 milyar dolar Suriyelilere harcadığımız tutar. Biz hepsini 1 sene içinde yollayacağız diyoruz.

GÖÇ DALGALARINDAN KORUNMAK İÇİN ANADOLU’YU BİR KALEYE ÇEVİRECEĞİZ

Dünyada 2050 ve 2030’da küresel ısınmadan dolayı yeni göç dalgaları gelecek 2050’ye kadar Anadolu’ya bir kale inşa edeceğiz bu göçten Anadolu etkilenmeyecek, almayacağız. Bizim doktorlarımız Fransızca, Almanca dersi alıyor yurt dışında yaşamak için 10 yıl sonra bizi ameliyat edecek doktor kalmayacak.

Editör: TE Bilişim