ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında şok eden bir konu işleniyor. Mahmut isimli erkek, internette gördüğü müstehcen bir videoda yer alan kadının karısı Sibel olduğunu iddia ederek eşinden ayrılmış. İftiraya uğradığını söyleyen Sibel ise Esra Erol'dan yardım istedi. Fakat yayına katılan Mahmut Birsoy, akılalmaz itiraflarıyla herkesi şok etti.

Sibel Hanım, eşi Mahmut Bey'in kendisini internette gördüğü müstehcen bir videodaki kadın sanması sebebiyle 6 ay önce terk ettiğini söyleyerek Esra Erol'un kapısını çaldı.

Severek evlendiklerini belirten Sibel Hanım, eşinin evlendikten sonra para kazanma amacıyla gurbete gittiğini ve bu süreçte bazı ayrılıklar yaşadıklarını söyledi. Hatta Sibel Hanım'ın dediğine göre daha öncesinde çift birçok kez ihanet sebebiyle ayrılmış.

6 ay öncesine gittiğimizde ise Mahmut Birsoy, telefonu bozulduğu için eşinin telefonunu kullanmaya başlıyor. Sabah işe giden Mahmut Birsoy, birkaç saat sonra eve gelerek telefonunu televizyona bağlıyor ve akılalmaz olaylar silsilesi başlamış oluyor.

Televizyona bağladığı telefondan müstehcen bir video açan Mahmut Birsoy, videoda sadece gözleri kapalı olan ve cinsel ilişkiye giren kadının karısı Sibel olduğunu iddia etmiş. "Bu videodaki sensin, bu videoyu erkeklere satıyorsun" diyerek karısından ayrılmış.

Sibel Birsoy ne kadar dil dökerse döksün inanmayan Mahmut Birsoy, internette çıkan reklama yanlışlıkla basması sonucu bu videoyu bulduğunu söylemiş fakat sonrasında başka erkeklerle cinsel ilişkiye girip o videoları satmakla suçladığı eşinden özür dileyip barışmak istemiş.

Yayına bağlanan iddiaların odağındaki Mahmut Bey, karısının kendisini daha önce de aldattığını, Fransa'ya çalışmaya gittiği dönemde başka erkeklerle ilişki yaşadığını söyleyerek videodaki kadın ve karısı Sibel'in vücudunda bulunan aşı izi ve bazı başka yara izlerinden tanıdığını belirtti.

Ayrıca videodaki kadının konuştuğunu, konuşmaları dinlediğinde ise sesinin tıpkı karısı Sibel'e benzediğini de söylüyor Mahmut Birsoy...

Konu Sibel'in ailesine intikal ettiğinde ise Mahmut Birsoy hala videodaki kişinin Sibel olduğuna inandığını söylemiş. Fakat Sibel Hanım ısrarla videodaki kişinin kendisi olmadığını ve asla kocasına ihanet etmediğini söylüyor.

Sibel Hanım ikna edemediği kocasından boşanmak istediğini fakat eşi Mahmut'un elindeki video ve fotoğraflarla tehdit edip şantaj yaptığını söyledi.

Bu arada Mahmut Bey, bu videoyu Sibel'in ilk eşinden olan erkek çocuğuna göndermiş ve "Annenin haline bak" demiş. Sibel Hanım'ı en çok yaralayan olaylardan birisi de bu olayın çocuklarına kadar gitmesi olmuş...

Mahmut Bey ısrarla "Videosu saniye saniye, kare kare izledim. Eminim ki o kadın benim eşim Sibel. Makyaj malzemelerinin arasında bir şey buldum." dedi. Esra Erol ise "Oyuncak mı?" diye sorunca Mahmut Bey "Evet" dedi. Böylelikle iddiaların arasına Sibel Hanım'ın seks oyuncağı kullandığı da eklenmiş oldu.

Editör: İlayda Şimşek