Uşak'ta doktora bıçaklı saldırı girişimi: Hekim Birliği yarın iş bırakacak

Uşak'ta doktora bıçaklı saldırı girişimi: Hekim Birliği yarın iş bırakacak
Uşak'ta bir doktora yönelik bıçaklı saldırı girişimi sonrası Hekim Birliği Sendikası yarın il genelinde iş bırakacak.

Hekim Birliği Sendikası, Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan bir doktora yönelik bıçaklı saldırı girişiminin ardından yarın il genelinde bir günlük iş bırakma kararı aldığını duyurdu.

Sendikanın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ş.A.K.'ye, ölüm haberini verdiği hastanın iki oğlu tarafından bıçaklı saldırı girişiminde bulunulduğu belirtildi. Olayda güvenlik görevlisinin de yaralandığı, ancak müdahalesiyle doktorun daha fazla zarar görmeden kurtarıldığı ifade edildi.

Açıklamada, Dr. Ş.A.K.'nin genel durumunun iyi olduğu, raporlarının alındığı ve ifadesinin verildiği kaydedildi. Hekim Birliği, yaşanan şiddet olayı nedeniyle iş bırakma kararını kamuoyuna duyurdu.

Kaynak:ANKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.