Komedyen Şahan Gökbakar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım gündem oldu. Paylaşımında Gökbakar AKP'nin İETT düzenlemesi ile ilgili dalga geçti.

Sosyal medya üzerinden paylaştığı videoda, Şahan yeni bir karakterle şu soruyu yöneltti:

İYİ Parti'nin yeni Lideri belli oldu İYİ Parti'nin yeni Lideri belli oldu

“Oysa tüm İstanbul’da izinlerimizi almıştık, acaba bizi kim ele verdi de belediye bizi kovdu? Neyse, arkadaşlar şimdi yeni bir çekim yapılacak. 15 kişilik bir ekibe ihtiyacımız var. Amca, yaşlı, genç, dinamik, öğrenci, ev hanımı, herkes katılabilir. Duman efekti için de bir sivrisinek ilaçlama ekibiyle anlaştık, onlar da arka planda destek olacak. Maalesef herkesi kabul edemeyiz, ama üzülmeyin çünkü daha birçok reklam kampanyası yapılacak. Önümüzdeki hafta ‘metrobüsler çok dolu’ kampanyasını gerçekleştireceğiz.”

NE OLMUŞTU?

İstanbul’da, bir özel halk otobüsü şoförü ile anlaşarak otobüsün arızalı gibi gösterilip, ardından bir set kurularak çekim yapıldığı ortaya çıktı. İETT’ye bağlı özel halk otobüsü, denetim sırasında görev yerinden çok uzakta bulundu. Normalde Beykoz Kavacık bölgesinde hizmet veren otobüs, sisteme ‘arızalı’ olarak girilmiş ve sefere çıkmadan Eyüpsultan’a gitmiş. Yol kenarına çekilen araca çekim ekibi ve malzemeler yerleştirilmiş, hatta otobüsün arızalı olduğunu göstermek için duman efekti bile kullanılmış. İBB’nin incelemeleri sonucunda, şoförün 15 bin lira karşılığında reklam filmi için otobüsü kullandırdığı belirlenmiş ve lisansı iptal edilmiştir.

Kaynak: Haber merkezi