Ünlü kemodyen Şahan Gökbakar, skandallaarla gündemden düşmeyen Kızılay'ın Başkanı Kerem Kınık'ın arşivini açtı. Kınık'ın 26 yıl önce yaptığı bir konuşmayı paylaşan Gökbakar, "Eminim ki 26 yıl önceki Kerem Kınık, şimdiki Kerem Kınık’a ‘Özür dile ve istifa et’ derdi.” ifadelerini kullandı.

Şahan Gökbahar, 1997'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde Sağlık İşleri Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın katıldığı bir televizyon programında dönemin hükümetini eleştirdiği görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşarak 'istifaya' davet etti.

Kınık’ın verdiği tepkinin ardından iki isim arasında tartışma sosyal medyanın gündemine oturdu.

KINIK'IN 26 YIL ÖNCEHÜKÜMETİ ELEŞTİREN VİDEOSUNU PAYLAŞTI

Gökbakar, son olaraka Kınık’ın 26 yıl önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde Sağlık İşleri Müdür Yardımcısı görevini yürüttüğü sırada devlete yönelttiği eleştirileri içeren konuşmasını paylaştı.

Ünlü komedyen paylaşımına, “Yıl 1997. Kerem Kınık, İBB Sağ. İşl.Müd.Yardımcısı. Genç, sorgulayan ve devletini sertçe eleştiren bir doktor.Bugün onu eleştirenleri, yalancılık,devlet düşmanlığı ve goygoyculukla suçluyor.Eminim ki 26 yıl önceki Kerem Kınık, şimdiki Kerem Kınık’a ‘Özür dile ve istifa et’ derdi.” notunu düştü.

NE OLMUŞTU?

Sosyal medya hesabını aktif kullanan isimlerden biri olan Şahan Gökbakar, Kerem Kınık'ın fotoğrafını paylaşarak göndermede bulunmuştu.

Kınık da bu paylaşıma sessiz kalmayınca ünlü komedyen Kınık'ın 12 maaş ve huzur hakkı aldığı iddiasıyla istifa etmesini söylemişti.

Söylemlerin giderek sertleşti paylaşımlarda Kınık hakkındaki iddiaları kabul etmeyerek ünlü komedyeni eleştirmişti.

Editör: Yadigar Hanım