İktidar milletvekili ve bazı bürokratlara yönelik ifşaları nedeniyle dijital tecrit uygulanan Sedat Peker'in eşi Özge Peker, tecritin kaldırılması için change.org'da imza kampanyası başlattığını duyurmuştu. İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik, Sedat Peker’e yönelik dijital tecritin kaldırılması için imza verdi.

Çelik, Sedat Peker için başlatılan imza kampanyasına verdiği desteği sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Ahmet Çelik, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Sedat Peker’e yönelik dijital tecritin kaldırılmasını destekliyorum ve ben de imza veriyorum. Dijital tecriti durdur, Sedat Peker’i konuştur.” dedi.

EŞİ KAMPANYA BAŞLATTI

Birleşik Arap Emirlikleri'nde dijital tecrit altında tutulan Peker için eşi Özge Peker, sosyal medya üzerinden imza kampanyası başlattığını duyurdu.

"Dijital tecridi durdur, Sedat Peker’i konuştur" başlıklı imza kampanyasını sosyal medya hesabından paylaşan Özge Peker, şu ifadeleri kullandı:

"Eşimin paylaşım yapmasını isteyenler için change.org'da başlatılan linki sizler için aşağıya bırakıyorum. Adınızı, soyadınızı ve mail adresinizi yazarak destek amaçlı oy verebilirsiniz. Verdiğiniz oyun geçerli olabilmesi için mailinizden doğrulatmayı unutmayın..."

MUHARREM İNCE'DEN DE DESTEK

Öte yandan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce de Sedat Peker'e Birleşik Arap Emirlikleri tarafından uygulanan internet yasağının kaldırılması için başlatılan imza kampanyasına destek verdi.

İnce, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Sedat Peker’e yönelik dijital tecritin kaldırılmasını destekliyorum ve ben de imza veriyorum. Bırakın konuşsun, bildiklerini anlatsın, iddiaları yargıya taşınsın ve ucu kime dokunursa dokunsun, sonuna kadar araştırılsın” ifadelerini kullandı.

Editör: Yadigar Hanım