Şefkat Çetin "16 Nisan’ın kazananı, hangi tercihte bulunmuş olurlarsa olsunlar demokratik haklarını kullanan vatandaşlarımızdır. Vatandaşlarımızın bilinçli tercihleri Türkiye’deki kamuoyunun gücünü göstermektedir. Yönetme yetkisini her kim alırsa alsın, güçlü bir kamuoyu denetimi altında görev yapılacağı gerçeği ülkemiz adına memnuniyet vericidir. Ayrıca hayır kampanyasının en hızlı taraftarlarının daha şimdiden cumhurbaşkanlığı yarışı için hesap yapmaya başlamaları, Milliyetçi Hareket Partisi’nin önayak olduğu değişimin ne kadar isabetli olduğunun tescilidir. Zaten referandumun en önemli sonucu, hiçbir parti ya da şahıs için cumhurbaşkanlığı seçimin çantada keklik olmadığını göstermesidir."dedi

Çetin"Türkiye referandum sürecinden henüz çıkmış olmasına rağmen, şimdiden yapılacak cumhurbaşkanlığı ve meclis seçimi için çalışmalar başlamıştır. Bilhassa Milliyetçi Hareket Partisi üzerine uzun süredir yaptıkları bütün hesapları bozulanlar, içerisine düştükleri çaresizliği gizlemek için anlamsız saldırılarını devam ettirmektedir. Referandumun kaybedeni olarak ilan ettikleri Milliyetçi Hareket Partisi hâlbuki bu sürecin mimarı ve en büyük galibidir. Devleti millet ile buluşturan Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Siyaset bezirgânlarının bütün tezviratlarına rağmen, MHP Türk milletinin gönlüne yerleşmiştir."dedi.

Şefkat Çetin"Milliyetçi Hareket Partisi geçmişte ve bugün anayasa değişikliğinde olduğu gibi, yarınlarda da güçlü devlet ve mutlu millet prensibine uygun olarak ülkemizin geleceğine ilişkin sorunları aşma noktasında her zaman önce ülkem ve milletim demeye ve inisiyatif almaya devam edecektir.

Editör: TE Bilişim