Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerine 1 ay kala Zafer Partisi, Gaziantep'te dikkat çeken bir seçim kampanyası yürütüyor. Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Mehmet Pamuk'un "Sığınmacı ve kaçakların vatanına dönmesine 30 gün kaldı" sloganıyla yaptığı kampanya vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Zafer Partisi kurucularından, Gaziantep'in eski İl Başkanı ve adamı Mehmet Pamuk, Gaziantep'te Genel Başkan Ümit Özdağ'ın ardından ikinci sıradan milletvekili adayı olarak gösterildi. Seçim çalışmalarına hemen başlayan Pamuk, kampanyasında Gaziantep ve bölgenin en önemli sorunları arasında bulunan sığınmacı politikasına ağırlık verdi. Pamuk üzerinde "Sığınmacı ve kaçakların vatanına dönmesine 30 gün kaldı" yazılı döviz ve pankartlarla bölge seçmenine sığınmacı sorununu çözeceği yönünde mesajlar verdi.

Pamuk, kampanyası dahilinde daha önce "Helalleşmeye değil hesaplaşmaya 31 gün kaldı" paylaşımı yapmıştı. Milletvekili adayı Mehmet Pamuk'un seçim öncesinde her gün yeni bir sloganla seçmene sesleneceği öğrenildi.

Resim

Editör: Yadigar Hanım