Vizyona girdiği 1989'dan bu tarafa kehanet içeren dizi şimdiye kadar gelecekte olacak bir çok olayı içerisinde barındırıyordu. 

Dizinin yapımcılarından Matt Selman, Deadline'a verdii bir röportajda, 34.sezonda geleceği nasıl bu kadar doğru tahmin ettiklerini açıklayan bir bölüm olduğunu açıkladı

1997'de yazar kadrosuna katılan ve 2020'de diziye ortak olan Selman, bu sezonun eşsiz olacağından bahsetmişti.

Dizi daha önce 728 bölüm ile en uzun prime time dizisi olmuştu.

Dizinin yazarları daha önceki kehanetlerin komplo teorileri ile alakalı olmadığını belirtmişlerdi.

Eğer yeteri kadar tahminde bulunursanız yüzde 10'unu doğru tahmin edersiniz açıklamalarında bulunulmuştu.

Şimdiye kadar Donald Trump’ın ABD Başkanı Olması, Koronavirüs Salgını ve Aşısı, George Floyd’un Öldürülmesi, Silicon Vadisi Bankası’nın (SVB) Batışı, Akıllı Telefon, Akıllı Saat ve Videolu Görüşme gibi kehanetleri bilen dizide merak konusu ilerleyen bölümlerde ne olacağı.

Dizi şimdilerde 20 Eylül'e dikkat çekiyor. Hatta astrologlarda 20 Eylül'den sonra hem Ülkemizde hem de Dünya'da büyük değişimlerin başlayacağını dünya çapında zenginlik başlayacağını belirtiyorlar.

Ekran yolculuğuna başladığı 1989'dan bu yana 33 sezona birçok kehanet sığdıran "Simpsonlar"ın sırrı çözülüyor. Son yıllarda özellikle de gelecekte yaşanacak olayları bildiği bölümleriyle adından söz ettiren şovun yapımcılarından Matt Selamn, Deadline'a verdiği röportajda, 34. sezonda geleceği nasıl bu kadar doğru tahmin edebildiklerini açıklayan bir bölüm olduğunu açıkladı.

Editör: Habererk Com