14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri için partilerin ve adayların çalışmaları hızlandı. ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, seçim çalışmalarını imza kampanyası ile başlatıyor.

Sinan Oğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla, seçim çalışmalarına imza kampanyası ile başlayacağını duyurdu. Oğan, "OAnGeliyor" etiketiyle yaptığı paylaşımda, kampanyaya nasıl katılanacağını da açıklayarak, şu ifadelere yer verdi:

"Sevgili vatandaşlarım, biliyorsunuz ki 100.000 imza toplama sürecinin başlamasına çok az kaldı. 22 Mart Çarşamba günü saat 08.00'de ATA ittifakı Cumhurbaşkanı Adaylığımı resmiyete kavuşturmak için imza toplama süreci başlıyor! "İmza vermek için hangi adımları izlemelisiniz? Yanınızda neler götürmelisiniz? Nereye gitmelisiniz?" Bu soruların cevaplarını sizler için 3 adımda derledik. Şimdi Sıra Sizde! 22 Mart sabahı, imzalarınızı bekliyoruz! Dr. Sinan Oğan ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı"

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Dr. Sinan Oğan, 22-27 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek 100  bin imza kampanyası çerçevesinde bir çok ilde seçim kurullarını da ziyaret ederek, imza kampanyası çalışmalarına katılacak.

Editör: Yadigar Hanım