SİNEMADA BU HAFTA; 8 FİLM VİZYONA GİRDİ | Spider-Man: No Way Home: Film, daha uzun versiyonuyla gösterime girecek. Film, kimliği açığa çıkan Örümcek-Adam'ın, bu konuda Doktor Strange'den yardım istemesiyle gelişen çetrefilli olayları konu ediniyor.  Örümcek-Adam’ın sinematik tarihinde ilk kez, mahallemizin sevimli kahramanı maskesiz ve normal hayatı ile Süper Kahraman olmanın yüksek risklerini birbirinden ayıramayacak durumda. Doktor Strange’den kendisine yardım etmesini istediğinde bu riskler daha da tehlikeli bir hal alır ve onu gerçekten Örümcek-Adam olmanın ne anlama geldiğini keşfetmeye zorlar.

Bu hafta vizyona giren filmlerden ilki Spider-Man: No Way Home: Film, daha uzun versiyonuyla gösterime girecek. Film, kimliği açığa çıkan Örümcek-Adam'ın, bu konuda Doktor Strange'den yardım istemesiyle gelişen çetrefilli olayları konu ediniyor. Örümcek-Adam’ın sinematik tarihinde ilk kez, mahallemizin sevimli kahramanı maskesiz ve normal hayatı ile Süper Kahraman olmanın yüksek risklerini birbirinden ayıramayacak durumda. Doktor Strange’den kendisine yardım etmesini istediğinde bu riskler daha da tehlikeli bir hal alır ve onu gerçekten Örümcek-Adam olmanın ne anlama geldiğini keşfetmeye zorlar.

SİNEMADA BU HAFTA; 8 FİLM VİZYONA GİRDİ | Canavar: yaralarını sarmak için çıktıkları tatilde kendilerini bir ölüm kalım savaşı içinde bulan bir ailenin hikâyesini konu ediyor.

Canavar: yaralarını sarmak için çıktıkları tatilde kendilerini bir ölüm kalım savaşı içinde bulan bir ailenin hikâyesini konu ediyor.

SİNEMADA BU HAFTA; 8 FİLM VİZYONA GİRDİ | Davet: Bildiği başka bir akrabası olmayan Evie, annesinin ölümünden sonra DNA testi yaptırır... Test sonucunda uzun zamandır kayıp olan ve sahip olduğunu hiç bilmediği bir kuzeni olduğunu keşfeder. Varlığını yeni öğrendiği ailesi tarafından İngiliz kırsalında gerçekleşecek gösterişli bir düğüne davet edilen kadın, burada yakışıklı aristokrat ev sahibi ile yakınlaşır, ancak ailenin geçmişindeki çarpık sırlar ve akrabalarının cömertliklerinin ardındaki rahatsız edici niyet ortaya çıktıkça masal gibi bir yolculuk, hayatta kalma mücadelesine dönüşür.

Davet: Bildiği başka bir akrabası olmayan Evie, annesinin ölümünden sonra DNA testi yaptırır... Test sonucunda uzun zamandır kayıp olan ve sahip olduğunu hiç bilmediği bir kuzeni olduğunu keşfeder. Varlığını yeni öğrendiği ailesi tarafından İngiliz kırsalında gerçekleşecek gösterişli bir düğüne davet edilen kadın, burada yakışıklı aristokrat ev sahibi ile yakınlaşır, ancak ailenin geçmişindeki çarpık sırlar ve akrabalarının cömertliklerinin ardındaki rahatsız edici niyet ortaya çıktıkça masal gibi bir yolculuk, hayatta kalma mücadelesine dönüşür.

SİNEMADA BU HAFTA; 8 FİLM VİZYONA GİRDİ | Yalancı Şahit: Hayatının en zorlu davası ile karşı karşıya olan Ali Cengiz'in yaşadıklarını konu ediyor.

Yalancı Şahit: Hayatının en zorlu davası ile karşı karşıya olan Ali Cengiz'in yaşadıklarını konu ediyor.

SİNEMADA BU HAFTA; 8 FİLM VİZYONA GİRDİ | Hazine Avcısının Maceraları ve Zümrüt Tablet: Arkeolog olan Tad’in en büyük isteği, meslektaşlarının onu kabul etmesidir. Ancak sürekli kaza yapması buna engel olur. Bir gün yanlışlıkla nadir bulunan bir lahiti tahrip eden Tad, bir sihirin gerçekleşmesine neden olur ve bu arkadaşlarının hayatını tehlikeye sokar.

Hazine Avcısının Maceraları ve Zümrüt Tablet: Arkeolog olan Tad’in en büyük isteği, meslektaşlarının onu kabul etmesidir. Ancak sürekli kaza yapması buna engel olur. Bir gün yanlışlıkla nadir bulunan bir lahiti tahrip eden Tad, bir sihirin gerçekleşmesine neden olur ve bu arkadaşlarının hayatını tehlikeye sokar.

SİNEMADA BU HAFTA; 8 FİLM VİZYONA GİRDİ | Sanrı: Küçük bir kızın bakıcısı olarak iş bulduktan sonra kendisini beklenmedik olayların içinde bulan genç bir kadının yaşadıklarını konu ediyor.

Sanrı: Küçük bir kızın bakıcısı olarak iş bulduktan sonra kendisini beklenmedik olayların içinde bulan genç bir kadının yaşadıklarını konu ediyor.

SİNEMADA BU HAFTA; 8 FİLM VİZYONA GİRDİ | Bıçağın İki Yüzü: Şuanki kız arkadaşı Sarah’ın eski ev arkadaşı ve eski sevgilisi olan Francois ile bir araya gelen Jean'in yaşadıklarını konu ediyor.

Bıçağın İki Yüzü: Şuanki kız arkadaşı Sarah’ın eski ev arkadaşı ve eski sevgilisi olan Francois ile bir araya gelen Jean'in yaşadıklarını konu ediyor.

SİNEMADA BU HAFTA; 8 FİLM VİZYONA GİRDİ | 8-0: Yönetmen koltuğunda Uğur Güzel'in oturduğu komedi türündeki "Sekiz Sıfır" filminin oyuncu kadrosunda Arif Sevimli, Mustafa Yavuz, Aydoğan Temel, Mustafa Ak, Zeki Yılmaz gibi isimler yer alıyor. Türk Millî Futbol Takımı tarihinde ilk kez İngiltere ile karşılaşacaktır... Millî Takımın teknik direktörü Giray Turan takımına çok güvenmektedir. Milli futbolcular da aşırı motive olmuş durumdadır. Tüm kamuoyunda da iyimser bir hava vardır; İngilizlere saha dar edilecek ve İstanbul'dan çıkartılmayacaklardır! Ne var ki maç başlayınca durumun hiç de böyle olmadığı trajikomik bir şekilde ortaya unutulmayacak bir şekilde çıkacaktır zira bundan sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olamayacaktır... 8-0 filmi absürd bir komedi olup; 90 dakika sonunda ortaya çıkan beklentilerle gerçekler arasındaki fark Türk Futbolunun eğlenceli, düşündürücü ve sürükleyici bir hicvidir.

8-0: Yönetmen koltuğunda Uğur Güzel'in oturduğu komedi türündeki "Sekiz Sıfır" filminin oyuncu kadrosunda Arif Sevimli, Mustafa Yavuz, Aydoğan Temel, Mustafa Ak, Zeki Yılmaz gibi isimler yer alıyor. Türk Millî Futbol Takımı tarihinde ilk kez İngiltere ile karşılaşacaktır... Millî Takımın teknik direktörü Giray Turan takımına çok güvenmektedir. Milli futbolcular da aşırı motive olmuş durumdadır. Tüm kamuoyunda da iyimser bir hava vardır; İngilizlere saha dar edilecek ve İstanbul'dan çıkartılmayacaklardır! Ne var ki maç başlayınca durumun hiç de böyle olmadığı trajikomik bir şekilde ortaya unutulmayacak bir şekilde çıkacaktır zira bundan sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olamayacaktır... 8-0 filmi absürd bir komedi olup; 90 dakika sonunda ortaya çıkan beklentilerle gerçekler arasındaki fark Türk Futbolunun eğlenceli, düşündürücü ve sürükleyici bir hicvidir.

Editör: Yadigar Hanım