Bahçeli, CHP'li 15 vekilin İYİ Parti'ye geçmesinin ardından yaptığı açıklamada "Demokrasi nutku atanların, ilkeli ittifaktan bahsedenlerin ayak ve siyasi oyunlara heves etmeleri tam bir çatırdama ve siyasi çürüme halidir" dedi.

MHP Lideri Bahçeli'nin açıklamaları şu şekilde:

CHP'den 15 Milletvekilinin partisinden istifa ederek İYİ Parti'ye katılmalarına tepki gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Siyasi oyuna heves, tam bir çatırdama ve siyasi çürüme durumudur. İlkeli ittifaktan bahsedenlerin ayak oyunları" dedi.

MHP Lideri Bahçeli'nin açıklamaları şu şekilde:

"Demokrasi nutku atanların, ilkeli ittifaktan bahsedenlerin ayak ve siyasi oyunlara heves etmeleri tam bir çatırdama ve siyasi çürüme halidir" dedi.

Bahçeli şu ifadeleri kullandı: "Demokrasi nutku atanların, ilkeli ittifaktan bahsedenlerin ayak ve siyasi oyunlara heves etmeleri tam bir çatırdama ve siyasi çürüme halidir. Gazi Meclis'in hür iradesini, 98 yıllık izzetini, ikbal arayışlarıyla, dahası hülle ve hile yoluyla karalamaya, karartmaya çalışan siyasi düşükler, milletimizin demokratik kazanımlarına kast etmenin cezai karşılığını kuşkusuz sandıkta görecektir.Gazi Meclisin hür iradesini, 98 yıllık izzetini, ikbal arayışlarıyla, dahası hülle ve hile yoluyla karalamaya, karartmaya çalışan siyasi düşükler, milletimizin demokratik kazanımlarına kast etmenin cezai karşılığını kuşkusuz sandıkta görecektir."

MHP'den bir açıklama da Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'dan geldi. Yalçın, "Üst aklın marifeti, Pensilvanya tavsiyesi" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim