Bulut: '600 kişilik trol ordusu' iddiaları gerçek dışı

Bulut: '600 kişilik trol ordusu' iddiaları gerçek dışı
CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, kendisine yöneltilen '600 kişilik trol ordusu' iddialarını yalanladı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, kendisine yöneltilen 600 kişilik bir trol ordusu kurduğu suçlamalarını reddetti. Bulut, bu iddiaların gerçeklikle uzaktan yakından ilgisi olmadığını vurgulayarak, parti içindeki karışıklığı hedef alan bu tür söylemlere göz yummayacaklarını belirtti.

Eski CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem'in, Kemal Kılıçdaroğlu'na küfrettirmek amacıyla 46 milyon TL harcanarak oluşturulan bir trol ordusunun Bulut tarafından kurulduğu iddiasına, Bulut X hesabından yanıt verdi. 'Bir deli kuyuya bir taş attı, 40 akıllı çıkaramıyor' diyerek iddiaları tiye alan Bulut, kendisinin yalnızca bir X hesabı olduğunu ve diğer hesapların hayal ürünü olduğunu açıkladı.

Bulut, açıklamasının devamında, partililerine veya eski MYK üyelerine açık platformlarda hakaret etmediğini ve etmeyeceğini, bu tür iddiaların gerçeklikten uzak olduğunu ve parti içindeki huzur bozucu girişimlere asla izin vermeyeceklerini yineledi.

Kaynak:ANKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.