İYİ Parti’de istihbaratçı aile savaşları

İYİ Parti’de istihbaratçı aile savaşları
İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Fox TV’deki hakkında FETÖ iddialarını söyleyen Ümit Özdağ’a cevap verdi.

Habererk / Haber Merkezi

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ’ın CNN Türk’te Buğra Kavuncu hakkında FETÖ iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü.

Kavuncu, Özdağ’a yönelik dava açmıştı.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu Fox TV’de FETÖ iddialarına dair açıklamasında dikkat çeken bir istihbarat detayı ortaya çıktı.

Kavuncunun açıklamaları şu şekilde:

“Bu yeni olmuş bir şey. Hulusi Akar Savunma Bakanıyken. Bu iddiayı Genel başkanımıza iletiyor kendisi de söyledi zaten sayın vekil. İddiasını kaynağını Genel Başkan soruyor.

O da iddiasını kaynağının istihbarat olduğunu söylüyor. Genel Başkanın da bunun üzerine yapabileceği tek bir şey var. Çünkü defalarca konuyu konuşmuşlar. Peki buradan bilgi alacağım diyor.

Onun üzerine Akşener Hulusi Akar ve Fidan’ı arıyor. Tekrar söylüyorum benim referansım istihbarat dediği için peki diyor arayalım soralım öğrenelim. Dün de suç duyurusunda bulundum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.