MHP'den Özgür Özel'e yaylım ateşi

MHP'den Özgür Özel'e yaylım ateşi
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i sert bir dille eleştirdi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, CHP'nin gölge genel başkanı olarak nitelendirdiği Özgür Özel'i politikada bir gölge oyunu sergilemekle eleştirdi.

Yalçın, Özel'in gerginlik siyasetinden şikayet ettiğini ancak aynı zamanda siyasi rakiplerine ağır ve hakaret içeren sözlerle saldırdığını belirtti. Sosyal medya üzerinden yapılan yazılı açıklamada, Yalçın, Özel'in normalleşme ve yumuşama söylemlerini PKK'nın siyasi temsilcilerinin varlığını meşrulaştırmak için kullandığını iddia etti. Yalçın, Özel'in bu tutumunun, CHP'nin tarihine ve Atatürk'ün mirasına zarar verdiğini ifade etti.

Yalçın, Özel'in siyasetteki tansiyonu yükseltmekle suçladığı ve bu durumun CHP'nin içindeki bazı kesimler tarafından olumlu karşılandığını dile getirdi. Ayrıca, Özel'in siyasette normalleşme adı altında anormalleşme yolunu izlediğini ve bu durumun Türk siyasetine zarar verdiğini öne sürdü. Yalçın, CHP'nin geleceği için ehil bir liderin başa geçmesini umduğunu belirtti ve bu değişimin Türk siyaseti için olumlu olacağını vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.