Özgür Özel Aksaray'da: 'Ak Toros' çetesini dağıtacağız
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Aksaray'da düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, hükümeti sert sözlerle eleştirdi. Özel, bazı savcıları 'Ak Toros çetesi' olarak nitelendirerek, bu çeteyi dağıtacaklarını söyledi. Özel, 'Eskiden JİTEM'cilerin beyaz Toros'ları vardı, şimdi Çağlayan'dakilerin ‘Ak Toros’ları’ var' diyerek iktidarı hedef aldı.
Özel, çiftçilerin sorunlarına da değindi. Aksaray'ın tahıl ambarı olduğunu belirterek, çiftçilerin artan maliyetler ve don olayı nedeniyle yaşadığı zorluklara dikkat çekti. 'Aksaraylı Hasan amca' örneğini vererek, çiftçilerin yaşadığı mağduriyetleri dile getirdi ve CHP iktidarında çiftçilerin sorunlarının çözüleceğine dair söz verdi. CHP'nin çiftçiler için hazırladığı destek paketini de açıkladı.
Konuşmasında, Aksaray'ın potansiyelini değerlendirerek, turizm, ticaret ve sanayi alanlarında yapılması gerekenlere değindi. Tuz Gölü'nün durumu, tren, havaalanı ve çevreyolu projelerinin eksikliğine dikkat çekti. Özel, CHP iktidarında asgari ücretin 30-40 bin lira olacağını ve Ekrem İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanı olacağını söyledi. Ayrıca, Ekrem İmamoğlu'na yönelik iftiralara değinerek, arkadaşlarının bu sınavdan başarıyla çıktığını vurguladı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.