Özgür Özel: Baba ocağının tapusu Atatürk'e kayıtlı, hepimizin yeri CHP

Özgür Özel: Baba ocağının tapusu Atatürk'e kayıtlı, hepimizin yeri CHP
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Memleket Partili Bahadın Belediyesi'nin CHP'ye geçmesi ve Muharrem İnce'nin katılımıyla CHP'nin güçlendiğini duyurdu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Yozgat'ın Bahadın ilçesinde düzenlenen rozet takma töreninde konuştu. Özel, Memleket Partili Bahadın Belediyesi'nin CHP'ye geçmesinin ardından Belediye Başkanı Sami Eroğlu ve meclis üyelerine rozet taktı. Törende Muharrem İnce de hazır bulundu.

Özel, uzun yıllar siyaset yaptığı Muharrem İnce'yi CHP'ye davet ettiğini ve birlikte çalışacaklarını vurguladı. 'Baba ocağı' benzetmesiyle CHP'yi tanımlayan Özel, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün partisi olarak CHP'nin herkes için kapılarının açık olduğunu dile getirdi. 'Baba ocağının tapusu bir kişiye kayıtlı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk. Onun için hepimizin yeri Cumhuriyet Halk Partisi' ifadesini kullandı.

Özel, CHP'nin iktidara gelmesi halinde herkesi kucaklayacaklarını ve geçmişte geri bırakılanlara sahip çıkacaklarını belirtti. 'Yarından itibaren 81 ilde il başkanlıklarımızın, 937 ilçede ilçe başkanlıklarımızın davetiyle Memleket Partililer CHP'ye katılacaklar. Hep birlikte çalışacağız. 'Oh be iyi ki Cumhuriyet Halk Partisi var' dedirteceğiz' dedi.

49599-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.