Yeniden Refah'tan 'Lübnan' çıkışı

Yeniden Refah'tan 'Lübnan' çıkışı
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, İsrail'in Lübnan'a saldırmasına sert çıkıştı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, İsrail'in Lübnan'a saldırısıyla oluşabilecek göç dalgasına dikkat çekerek, "Türkiye sınırlarını kapalı tutmalıdır" dedi. Partisinin MYK toplantısı sonrası basın toplantısı düzenleyen Kılıç, yeni yasama yılında yapılması gerekenlere değindi.

Kılıç, TBMM'nin emeklilikte adalet, staj ve çıraklık mağduriyetleri, süresiz nafaka ve kamu mühendislerinin sorunları gibi konularda çözüm üretmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca, İsrail'in Gazze'deki soykırımının Lübnan'a sıçradığını belirterek, Türkiye'nin daha aksiyoner politikalar üstlenmesi gerektiğini ifade etti.

Yargıya yönelik eleştirilerde bulunan Kılıç, adaletin sağlanması gerektiğini ve yargıya güvenin diplerde olduğunu söyledi. Diyarbakır'da öldürülen Narin Güran ve Sinan Ateş davalarına dikkat çekerek, adaletin tecelli etmesini beklediklerini belirtti.

Son olarak, İsrail'in Lübnan'a yaptığı Kuzey Okları operasyonu sonrası Türkiye'ye olası göç dalgasına ilişkin, ülke sınırlarının kapalı tutulması gerektiğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.