YSK'dan Keban ve MHP kararı

YSK'dan Keban ve MHP kararı
31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında, MHP adayı Yücel Doğan’ın zaferi, AKP’nin YSK’ya yaptığı itirazın reddedilmesiyle kesinleşti.

Elazığ’ın Keban İlçesi’nde 31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında, MHP adayı Yücel Doğan’ın zaferi, AKP’nin YSK’ya yaptığı itirazın reddedilmesiyle kesinleşti.

Seçimlerde 891 oy alarak birinci olan Doğan, AKP adayı Fethiye Atlı’nın 768 oy ile gerisinde bırakmıştı. AKP, Doğan’ın "Elazığ ili ve ilçeleri iç su ürünleri yetiştiricileri üretici birliği başkanlığı"ndan geç istifa ettiği gerekçesiyle itirazda bulunmuştu. Ancak YSK, bu itirazı değerlendirerek Doğan’ın seçim zaferini onayladı ve AKP’nin mazbatayı talep etme isteğini geri çevirdi.

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıksever, YSK’nın kararını memnuniyetle karşıladıklarını ve Yücel Doğan’ın başkanlığının Keban ve halkı için hayırlı olacağını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.