Hep iktidardaydınız fabrikatörler, sanayiciler, iş adamları bürokratlar hepiniz.

Menderesiniz vardı, Kerkük’te Türk katledilirken Türk basınında bunu bizlerden saklayan ve Milli görünüp değerlerimize düşman olanlar.

Siz bizi hiç sevmediniz ki, iktidar olunca Ülkücülerden kadro oluşturmadınız hep Masonik, Sebatayistlerin neslini yerleştirdiniz, fabrikaya işçi denilince gelin Ülkücüler size burayı layık gördük dediniz.

Sarı sendikalarınız vardı, biz sizi sağcı biliyorduk ve Masonik dönmelerden olduğunuzu hiç düşünemedik, yanılttınız bizi ve Sol’a karşı bizleri kullanmak istediniz, size uyanlar da oldu.

Monşerleriniz vardı, barlarda dansöz oynatan içki alemleriyle devletin kesesine uçuk faturalar kestirerek sömürdünüz ve biz Avrupa Türklerine hep tepeden baktınız, dönmeliğiniz icabı garba şirin görünmek için hep onların emirlerini dinlediniz, onlara yalakalık yaptınız.

Siz bizi hiç sevmediniz ki, dindar görünüp imanımızla oynadınız, dini milli duygularımızı sömürdünüz, iyileri kötü, kötüleri iyi gösterdiniz her şey elinizdeydi, sizin sağcınız da solcunuz da hep aynıydınız sizler Sebatayistlerdiniz, ekmeğini yediğiniz ülkenin insanına yabancı ve hatta düşmandınız.

Aslında sizin sağcınız, solcunuz, dinciniz hep aynıydınız, hepinizin ipleri bir yerlerdeydi ve hep Türk insanını sömürdünüz, kanını emdiniz, soydunuz, ihanetler içindeydiniz.

Siz bizi hiç sevmediniz ki, her partiye girdiniz, her örgütün içine sızdınız, sizler idare etmeye çalıştınız Cumhuriyet boyunca hep vardınız ve hala varsınız. İyilerin içinde bile yer buldunuz aynı zihniyet hep Türk Milliyetçilerine düşmandınız, bizim değerlerimizi ayaklar altına aldınız, ihanetleriniz diz boyu.

Kiminiz aşırı Türkçü oldu, kiminiz radikal dinci, kiminiz aşırı solcu ama hepiniz aynı çanaktan beslendiniz, bizden göründünüz fakat Türk Milletini asla sevmediniz.

Genellikle sağcıydınız ve rahmetli Türkeş: “Sağ ile olan kavgamızı erteledik!” demişti, ilk işiniz onu ve çevresini dağıtmak, birbirine düşürmek ve hatta Türkeş’i yok ettiniz.

Durmadınız şimdi Ülkücülerin arasına sızdınız ve büyük dava adamı edasıyla iğrenç yalanlarınızı yüzümüze söylediniz: “Bende Ülkücüyüm!” diyerek bizleri kandırmaya çalıştınız. Ama bunu yutmadık fırıldak dönme olduğunuzu bildiğimizden tavır koyduk ve bunun üzerine beni ve arkadaşlarımı düşman ilan ettiniz.

Siz bizi hiçbir zaman sevmediniz ki, DP, AP, ANAP, Doğruyol, DP serencamınız devam etti şimdi İyilerin arasına sızdınız.

Unutmayın, size uşaklık yapan Avrupa’daki uşaklarınız hiçbir zaman Ülkücü olmadılar ki, gerçek Ülkücüler size gereken cevabı verecektir. Siz bizi birbirimize düşman ettiniz ve kendinizi Beyaz Türk olarak en üstte görmeye devam ettiniz.

Siz ne Türk Milletini ne de Ülkücüleri asla sevmediniz. Siz içimize sızan çıyan, yılan misali bizi içimizden zehirlemeye çalıştınız ve hala çalışıyorsunuz.

Unutmayın biz de sizi sevmiyoruz, ihanetlerin hesabını günü gelince soracağız.