Hüseyin Çevik hoca AKP’nin ekonomik politikasını eleştirdi Keşke asgari ücret 2000 TL olsaydı her şey daha güllük gülistanlıktı dedi.
Asgari ücret 15.000 olsa ne olur memur başı 22.000 olsa ne olur? Solcular bir daha söylüyorum benden pirim çıkarmayın haa! biz şu anda desteklediğimiz kişilere sitem ediyoruz ben ekonomi konuşmuyorum.

Ben diyorum ki, madem bir yola girdiniz düzeltin bu yolu kardeşim. Emekliye, memura, işçiye zam yaparak düzelmez bu kardeşim. Bir taraftan emekliye, çalışana, memura zam, bir taraftan yola, köprüye, benzine, mazota zam...Her şeye zam yeni bakan dedik, düzeltecek dedik daha beter oldu. Gelen gideni aratıyor. Berat Albayrak  doları 8000 TL’de tutuyordu  adamı  taşladılar. Şimdi  dolar kaçlira oldu? Ekonominin son durumu sadece içler acısı değil ,çok sıkıntılı durumlar, çok kötü bunları neden konuşuyorum; Akşama kadar mesaj geliyor ne oldu Ak Parti'ye oy topladınız, Erdoğan’a oy topladınız ne oldu diye soruyorlar. diyerek konuşmasına devam etti. Konuşmanın tamamı video mevcut...

Editör: Habererk Com