Yılmaz: İş dünyasıyla istişareye devam edeceğiz
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Burhan Özdemir ve dernek yönetimiyle bir araya geldi. Görüşmede, iş dünyasının beklentileri, yatırım ortamının iyileştirilmesi ve ekonomik ve sosyal kalkınmaya yönelik öneriler masaya yatırıldı. Güncel ekonomik gelişmeler de kapsamlı bir şekilde ele alındı.
Toplantı sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Yılmaz, iş dünyasıyla olan iş birliğinin önemini vurguladı. Yılmaz, Türkiye'nin büyüme ve kalkınma hedeflerine ulaşmak için reel sektör temsilcileriyle sürekli iletişim halinde olacaklarını ve birlikte çalışmayı sürdüreceklerini belirtti.
Yılmaz'ın açıklamaları, hükümetin iş dünyasıyla olan yakın iş birliğini ve ekonomik kalkınmaya yönelik ortak çabaları gösteriyor. Görüşmede ele alınan konuların, Türkiye ekonomisinin geleceği için önemli adımlar atılmasına katkı sağlayacağı düşünülüyor.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.